HAZA RÉGIÓ Új irodába költözött az MKP komáromi járási szervezete

Új irodába költözött az MKP komáromi járási szervezete

773
hirdetés

44390_200_200Elhagyta korábbi „szálláshelyét” és a Tiszti pavilon épületében nyitott új irodába költözött az MKP komáromi járási szervezete. Az irodát Elek László katolikus esperes szentelte fel és Molnár János református lelkipásztor áldotta meg.

Az eseményen részt vett Berényi József, az MKP elnöke, valamint a járás több megyei és városi képviselője, polgármestere is. Petheő Attila járási elnök az új iroda avatásán mondott beszédében emlékeztetett: 2012-ben azzal vágtak neki a közös munkának, hogy a járásban az emberek közé viszik az MKP-t. „Ahol történt valami, ott voltunk tavasztól őszig” – fogalmazott a járási elnök, hozzátéve: a tavalyi évet azzal kezdték, hogy együttműködést kínáltak konkurensüknek, ennek ellenére nem sikerült létrehozniuk az összefogást. Petheő kiemelte: sokat dolgoztak azért, hogy az ősszel sikerrel vegyék a megyei választásokat. „Győztünk a megyei választásokon itt, a komáromi járásban, de ez a győzelem csupán egy mérföldkő az elkezdett utunkon. Én magam minden feladat, cél teljesítése után egy újabb cél elérésébe kezdek” – tette hozzá. Mint mondta: a további célok elérése érdekében „közösen kell és közösen fognak” küzdeni. Elmondta: az új iroda jelzi, hogy a magyar párt járási szervezetében előrenéznek, pozitívan gondolkoznak és nyitottak az emberek irányába. „Aki erőszakos, sarat dobál, vagy panaszkodik, az hátráltat bennünket. Aki munka helyett csak a száját járatja, az lemarad” – hangsúlyozta.
Petheő úgy véli, az idei év az előzőekhez képest még nehezebb lesz, de – mint mondta – hisz a győzelemben és a közös sikerben.
„Ez a ma megszentelt és megáldott iroda a miénk. A közösségé és nem csak a pártunké. Konferenciák és tanácskozások új központja ez a komáromi járásban. Velünk együtt hirdeti, hogy amit megálmodtunk, azt meg is tudjuk valósítani közösen. Közösen, összefogással, mert barátaink, önzetlen támogatóink nélkül ma nem állhatnánk ebben az irodában, ami méltó közösségünkhöz, pártunkhoz és Komáromhoz is” – fogalmazott Petheő.

(A képek kattintással nagyíthatók)

4439044390a44390b

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleMűvészet a fiatalok szemével
Next articleA KÖR EDDA MUSICAL