HAZA RÉGIÓ Tom Jones zárja a nyarat Győrben!

Tom Jones zárja a nyarat Győrben!

736
hirdetés

tj2

Újabb világsztár látogat városunkba és ad ingyenes szuperkoncertet a nyári programok győri zárásaként.

Mandoki Soulmates, „Abba, the Show”, Chico and the Gypsies, Kool and the Gang, The Straits. Ezek voltak az elmúlt évek nyárzáró produkciói. Az idén egy újabb világsztárt fogadhatunk városunkban, hiszen 2014 augusztus 23-án este kilenc órától Tom Jones lép színpadra a Városháza előtt. – jelentette be Borkai Zsolt polgármester az esemény sajtótájékoztatóján. A nyárzáró fellépőjének nevéhez olyan világslágerek kötődnek, mint a Delilah, She’s a Lady, All You Need is Love, vagy a Sex Bomb. A polgármester elmondta, a nagy tömegeket vonzó, fergetegesre sikerült nyárnyitó koncert után hasonlóan jó hangulatú, nagyszabású koncertre készülhetünk a nyár zárásaként is. Hozzátette, rengeteg emberre számíthatunk nem csak városunkból, de egész Magyarországról, sőt határainkon túlról is. Hogy mindenki élvezhesse az ingyenes koncertet, az eddigieknél is több kivetítőt állítanak majd fel, és a Széchenyi téren is nyomon követhető lesz Tom Jones fellépése. Az „A” kategóriás előadó a nyár folyamán több mint húsz helyszínen ad nagykoncertet, köztük Londonban, Luxemburgban, Monte Carloban és Malagában is. A győri koncerten az énekes kilenc zenész társaságában lép majd színpadra. Esőnap: augusztus 24. 20:00 óra.

A polgármester úgy fogalmazott, Győrben az élet számos területét jellemzi az együttgondolkodás és a széleskörű összefogás, ezt a nyárzáró is jól példázza. A koncert – folytatva a tavaly megkezdett hagyományokat – szintén egy összefogás eredménye, hiszen az önkormányzat kezdeményezésére számos győri cég támogatja a program létrejöttét. A nyárzáró koncertet hagyományosan

kiemelten szponzoráló Audi Hungaria Kft. részéről Lőre Péter, a vállalat kommunikációs igazgatója kiemelte, a cég a város életében aktívan részt vesz, a nyári rendezvényeket már egy évtizede folyamatosan támogatja. Ezúttal is azért álltak a kezdeményezés mellé, hogy örömet tudjanak szerezni a győrieknek.

A koncert arany fokozatú támogatója, a Telenor Magyarország Zrt osztályvezetője, Farkas Zsuzsanna kifejtette, már tavaly is nagy örömmel álltak az Összefogás Napja mellé, és remélik, hogy az idén is hasonlóan nagy élmény lesz a közönség számára egy újabb világsztár színpadra lépése városunkban. Az Agrofeed Kft. szintén arany fokozatú támogatója a rendezvénynek. Szekeres István ügyvezető azt kívánta a győrieknek, hogy az augusztusi hétvégén jó időben egy igazán fergeteges koncerten vehessenek részt, amely hírét viszi városunknak, az itt tapasztalható pezsgő kulturális életnek és a dinamikus fejlődésnek. A koncert ezüst fokozatú támogatója a West Hungária Bau Kft., a QP Zrt., a GYŐR-SZOL Zrt., a Leier Hungária Kft., és a Praktiker Magyarország Kft. A bronz fokozatú támogatók: a PwC Könyvvizsgáló Kft., Allianz Hungária Zrt., a Pannon-Víz Zrt., a Patent Holding Kft., a Borsodi Műhely Kft., az Alcufer Kft., a Vidanet Zrt., és Boros Péter magánszemély.

GYOR.HU

hirdetés
Previous articleFémtolvaj akarta elvinni az esztergomi szobrot
Next articleNégy év alatt 1500 új munkahely Tatabányán