HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Schumacher pillanatokra magához tér

Schumacher pillanatokra magához tér

926
hirdetés

A bbc.com és a bild.de információi szerint a hétszeres világbajnoknál komoly, pozitív változás állt be.

Schumacher pillanatokra magához tér

Jelen információk szerint jelentősen megnőtt a remény arra, hogy Schumacher végleg felébred (ms7.it)

Sabine Kehm a december 29-én síbalesetet szenvedő Michael Schumacher menedzsere úgy nyilatkozott, hogy a világbajnok jó úton halad, hozzátéve: „továbbra is optimisták vagyunk.”

A Bild, vezető hírének címében már világgá kürtöli: Schumacher ébren!. „Ezt mutatják azok a pillanatok, amikor ébrenlét és a tudatosság jeleit mutatja. Ahogy az elmúlt hónapokban, úgy jelenleg is hosszú és nehéz küzdelmet folytat Schumacher és a kórház csapata Grenoble-ban. Mi továbbra is bizakodunk” – közölte a menedzser a német lapban.

Sabine Kehm hozzátette: „Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki tartósan aggódott, aggódik Michaelért, ugyanakkor kérjük újra a megértését mindenkinek. Nem akarunk további részleteket nyilvánosságra hozni, hogy megvédjük Michael és a családja magánélet, és hogy az orvosok  nyugalomban tudjanak dolgozni.”

A német pilóta december 29-én szenvedett síbalesetet, azóta mesterséges kómában tartják. A felébresztését már hetekkel ezelőtt megkezdték. A francia hatóság megállapította, a történtekért senkit nem terhel felelősség, és lezárták a nyomozást, továbbá pontosították a baleset körülményeit. Kiderült, Schumacher 10,4 métert repült, mielőtt beverte a fejét.

Sport24/hir24

hirdetés
Previous articleElhunyt Szabó Gyula, a nemzet színésze
Next articleÚj komposztáló telep létesül Dél-Komáromban