HAZA BULVÁR Radics Gigi nem keresi a szerelmet

Radics Gigi nem keresi a szerelmet

1458
hirdetés

A fiatal énekesnő a Class FM-en Kiss Orsival beszélgetett

radicsgigi_kissorsiHazánk egyik legjobb énekesnője, Radics Gigi érettségire készül, szerte az országban koncertezik, jogsit csinál, az egészségért kampányol, mindeközben saját magára is jut ideje. Az egyetlen, ami még hiányzik a sorból, a szerelem, de a fiatal sztár úgy véli, eljön majd annak is az ideje. Az énekesnő Kiss Orsival, a Class FM műsorvezetőjével beszélgetett.

Radics Gigi élete már tizenhét évesen egy valóra vált álom: a tehetségkutató óta az egész ország ismeri és szereti, sőt, még Michael Jackson producere, Quincy Jones is felfigyelt rá. Első stúdióalbumát részben Amerikában készítette el, a korong első kislemezéhez pedig itt klipet is forgatott.

Komoly kihívás Gigi számára összeegyeztetni a teendőit: tizenhét évesen bizony még iskolába jár, sőt, az érettségi után sem akar felhagyni a tanulással. „Úgy néz ki egy napom, hogy elmegyek suliba, aztán stúdióba, aztán fellépés, hazaérek olyan 12 körül, utána még tanulok, és reggel megint suli. Közben rendszeresen edzeni is járok.” – mutatta be egy napját az énekesnő, aki azt is elmesélte, bár mindig az énekléssel szeretne foglalkozni, semmit sem akar a véletlenre bízni, ezért nem akarja, hogy a sok munka a tanulás rovására menjen.

Gigi természetesen nem iszik alkoholt, azt azonban elárulta Orsinak, hogy az idei ősze mégis részben az italhoz kötődik. „Nem fogyasztok egyáltalán alkoholt. Egyrészt apukám nem engedné, és én jó kislány vagyok egyébként is” – nevetett az énekesnő „De az ország két nagy borvidékén, Tokajban és Villányban  lesz önálló nagykoncertem, Tarcalon pedig borkirálynő választás lesz, ott Tóth Verával lépünk fel” – tette hozzá Gigi.

Elfoglaltságai mellett a közelmúltban egy egészségügyi kampányhoz is felkérték Oroszlán Szonja és Wolf Kati mellett, amire örömmel bólintott rá. „Egy nagyon szép kampány részesei lehetünk. Én azért vállaltam el a szereplést, mert arról szól, hogy a nők szívét védjük. Korábban pedig nekem is voltak egészségügyi problémáim, mert duci voltam. Magas volt a vérnyomásom, és azt mondta az orvos, hogy később akár cukorbeteg is lehetek. Ezért változtattam az étrendemen és a mai napig nagyon egészséges életformát élek” –mesélte Orsinak az énekesnő, akinek Mire vársz című dala a leghallgatottabb rádió egyik kedvence.

Bár önmaga még sokszor elégedetlen, Gigi bomba formában van, és ezt a visszajelzések is igazolják. „Hála istennek nagyon jó visszajelzéseket kapok, a közösségi oldalakon is gyakran kapok szerelmes leveleket. Azonban szépen ki szoktam őket kosarazni, de arra vigyázok, hogy ne bántsak meg senkit. Most igazából nem keresem a szerelmet, majd megtalál, ha eljön az ideje.”

A Radics Gigivel készült interjú további kulisszatitkokkal, érdekességekkel vasárnap este lesz hallható a Class40 műsorában, ahol az énekesnő újdonságai is rendre felcsendülnek.

redlemon.hu

hirdetés
Previous articlePetíció a szlovák állampolgársági törvény ellen: Nem zárult le az eljárás az EP-ben
Next articleElismerés a hivatalnak