HAZA HÍR-MIX Partybusszal Gombaszögre!

Partybusszal Gombaszögre!

952
hirdetés

busz_grafikaAz előző évekhez hasonlóan a partybuszok július 12-én ismét útnak indulnak, hogy a Gombaszögi Nyári Tábor helyszínére szállítsák a lelkes táborozókat. Az idén régi-új helyszínére költözött Gombaszögi Nyári Táborba nyugat felől kettő, míg kelet felől egy buszt indítanak a szervezők.

A ViziBusz komáromi kiindulással Párkányon és Ipolyságon keresztül közelíti majd meg a gombaszögi táborhelyet, míg az egészen hosszú utat bejáró felfedező, a KolomBusz Somorjáról indul majd, hogy Dunaszerdahelyen, Nagymegyeren, Gútán, Érsekújváron, Sárón és Ipolyságon keresztülhaladva célba érjen.

A tavalyi éven először közlekedő BamBusz idén ismét szeretettel várja a kelet felől érkezőket. Királyhelmecről indulva Leleszen, Nagykaposon, végül pedig Kassán veszi fel utasait.

Miért válasszuk az odautazás ezen kényelmes, mégis különleges formáját?

image_Fsfa3Wj8ZukNem elég, hogy nem kell csatlakozásokkal és a tömegközlekedés egyéb nehézségeit átélni, de elegendő jelentkező esetén a buszok közbeeső helyszíneken is megállnak, ráadásul a jó hangulat már a buszon is garantált.

A buszokra, akárcsak a heti bérletet, vagy az étkezési jegyeket,, az internetes jegyelővételi felületen lehet megváltani, a nyugati járatokra 26, míg a keletire 14 euróért, oda-vissza.

Mindhárom busz a nulladik napon, azaz július 12-én indul, vissza pedig a tábort követő nap reggelén, július 18-án tér, ugyanazon az útvonalon.

Az utazással kapcsolatban felmerülő kérdéseket a táborozók az utazas@gombaszog.sk címen tehetik fel a szervezőknek, akik legjobb tudásuk szerint segítenek mindenkinek az ideális oda-visszajutás megszervezésében.

A Gombaszögi Nyári Tábor teljes zenei felhozatala a napokban vált publikussá. A tábor nagyszínpadán fellép a Halott Pénz, a Budapest Bár, a Péterfy Bori & Love Band, a Magashegyi Underground, a KFT, az idén Fonogram-díjban részesült Margaret Island, valamint sok más hazai, magyarországi, illetve erdélyi zenekar is. Az idei csapatépítő játékokon kívül a fesztiválozók ismét belekóstolhatnak a szlovákiai magyarokat foglalkoztató közéleti és kulturális témák kérdéseinek boncolgatásába, amelyek szabadegyetemi előadások és beszélgetések keretei közé lesznek foglalva.

Idén a lévai és a tőketerebesi járás lakói válthatnak ingyen jegyet a tábor egész időtartamára, valamint újból jelképes 1 euró ellenében táboroznak azok a fesztiválozók, akik előző évben már voltak Gombaszögön, és idén sikerül két barátjukat elcsalogatniuk magukkal.

A jegyelővételről, illetve a tábor programjáról bővebb információ a Gombaszögi Nyári Tábor honlapján és hivatalos Facebook-oldalán található.

 

Térjünk haza együtt Gombaszögre!

 

 

 

hirdetés
Previous articleA Selye János Gimnázium legsikeresebb tanulói
Next articleBMW 318d Sport Line Touring: Tényleg keveset fogyaszt!