HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Oszama bin Laden-t okolja balesetéért egy szlovák nő

Oszama bin Laden-t okolja balesetéért egy szlovák nő

795
hirdetés

Oszama bin Laden-t okolja a vele történtekért egy közúti balesetet okozó szlovák nő, aki azt állítja: menet közben az al-Kaida néhai vezetője taszította ki a saját autójából.

A 35 éves szlovák nő szombaton a Besztercebányát elkerülő közúti körgyűrűn okozott balesetet úgy, hogy gépkocsijával nekirohant egy előtte haladó autónak, aminek következtében az felfordult – erősítette meg az MTI-nek Petra Vasková, a besztercebányai megyei rendőrkapitányság szóvivője. A baleset okozója az ütközést követően elhajtott a helyszínről, az autó vezetőjét és a szalagkorlátnak csúszott gépkocsiját néhány kilométerrel odébb találták meg a rendőrök – tette hozzá.
A balesetet okozó, majd a helyszínről elmenekülő nő gépkocsija azt követően csúszott a szalagkorlátba, hogy vezetője menet közben kiugrott az autóból – számolt be a kuriózumnak számító esetről a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség, amely úgy tudja: a nő arról győzködte a kiérkező rendőröket, hogy a kormány mögül Oszama bin Laden, az al-Kaida néhai vezetője taszította ki őt az útra.
A nő vérében nem találtak alkoholt a rendőrök a helyszínen végzett szondáztatás során, az egyéb tudatmódosító szerek esetleges jelenlétét kimutató vérvizsgálat eredményei pedig egyelőre még nem készültek el. A körülményekre való tekintettel azonban az ügyben indult eljárás során várhatóan a nő szellemi állapotát is vizsgálni fogják – mondta a rendőrségi szóvivő.

MTI

hirdetés
Previous articleMagyarnak lenni: életélmény, megrendítő létvalóság
Next articleFico pártja nyerné a választásokat, parlamentbe kerülne az MKP