HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Ők jönnek idén a Szigetre

Ők jönnek idén a Szigetre

925
hirdetés

Felröppentek az első nevek az augusztus 11-én kezdődő Sziget-fesztivál fellépői közül. Lesz nagy meglepetés.

A „szabadság szigetén” ott lesz az új lemezéért frissen és többszörösen Grammy-nominált Queens Of the Stone Age, az új lemezzel visszatérő Placebo, a minap a nemzetközi szakma által az „Év Befutójának” választott Imagine Dragons, a Brit Awards-on négy kategóriában is nominált Bastille és az idei Szigetet záró fény- és tűzijátékshow keretei közt fellépő „Guinness-rekorder” Calvin Harris is. A most bejelentett nevek közt ott van továbbá a Klaxons, Stromae, a Starlight Girls és Laidback Luke is.

„Jó döntésnek tűnik, hogy egy héttel csúsztattuk a Sziget dátumát, hisz már most jobb neveket tudunk bejelenteni, mint tavaly ilyenkor, és a kilátások is biztatóbbak” – nyilatkozta Gerendai Károly Sziget-főszervező a korábban bejelentett döntéssel kapcsolatban, hogy a Sziget idén az elmúlt években megszokottnál később, augusztus 11-én nyitja kapuit.

Idén is fényáradat és tűzijáték, azaz a tavaly nagy sikert aratott „End Show” zárja a Szigetet. A látványos záróesemény sztárfellépőjének idén a szervezők a „mainstream elektronikus zenei univerzum” egyik legnagyobb nevét, Calvin Harrist szerződtették. Harmadik nagylemezének, az 18 Monthsnak köszönhetően jelenleg sikeresebb és népszerűbb, mint valaha, kegyeiért a legnagyobb bulik szervezői versengenek, sőt a közelmúltban még egy Guinness-rekordot is beállított: az 18 Months-ról kilenc száma vezette a brit slágerlistát, ezzel ő az az előadó, aki kizárólag egy lemez anyagával ilyen teljesítményre volt képes.

Sziget sajtóiroda

hir24

hirdetés
Previous articleElnapolta a döntéshozatalt az állampolgársági törvényről a szlovák alkotmánybíróság
Next articleKomáromi autótesztelő: Ford Fiesta 1.0 EcoBoost: „Évmotor” + automata váltó…