HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Levágatta exvőlegénye péniszét az orvosnő

Levágatta exvőlegénye péniszét az orvosnő

983
hirdetés

Három nappal az esküvő előtt dobta a férfi, ezért kegyetlen bosszút állt.

Majd tizenkét évnyi bujkálás után, kedden fogta el a rendőrség azt a 34 éves brazíliai orvosnőt, aki azzal vádolnak, hogy 2002-ben bűnözőket bérelt fel, hogy támadjanak rá volt jegyesére, és vágják le a férfiasságát – írja a Mirror.

Myriam Castro (fotó: Facebook)

A rendőrség szerint a gazdag családból származó, a délkelet brazíliai Juiz de Fora városába élő fiatal orvosnő, Myriam Priscilla Castro nem bírta elviselni a megaláztatást, hogy vőlegénye, Wendel Souza három nappal a tervezett esküvőjük előtt szakított vele. A lány, 74 éves édesapja segítségével felbérelt három, éppen szabadlábon lévő bűnözőt, hogy támadják meg volt jegyesét, késsel vágják le férfiasságát, majd gyújtsák fel a házát, és törjék össze az autóját.

A három férfi a bíróságon azt vallotta, hogy Myriam Castro utasításait követték, aki eltűnt a városból, miután a kifizette a banditákat. Először Barbacenába, majd a Sao Paulo államban fekvő kisvárosba, Pirassunungába kötözött, és családorvosként dolgozott, két évvel ezelőtt pedig férjhez ment. A rendőrség kedden, a lakása előtt fogta el az időközben hat év börtönbüntetésre ítélt nőt. Myriam Castro ügyvédje, Marcelo Chaves közölte, hogy fellebbeznek az ügyben, mert védence ártatlannak vallja magát.

Hír24

hirdetés
Previous articleKomárom sikeresen teljesíti a 2013-2016-ra jóváhagyott közösségi tervét
Next articleGyőzike megcsalta Beát – videó