HAZA BULVÁR Lagzi Lajcsi nem lophatta a vizet, mert nem volt bevezetve

Lagzi Lajcsi nem lophatta a vizet, mert nem volt bevezetve

913
hirdetés

galambos-lajos-e1444628522306Az energialopással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajcsi továbbra is rács mögött tölti napjait, ügyvédje megkapta az iratokat,­­­ és átvizsgálta azokat.

“Arra a megállapításra jutottam, hogy álláspontunk szerint a vesztegetéssel kapcsolatban – ha ügyfelem azt el is követte volna – a minősítést rosszul állapították meg. Ugyanis a gyanúsítás szerint közügyet ellátó személyeket vesztegetett meg, a villanyszerelő-ellenőr pedig nem ilyen. Ez azt jelenti, ha el is követte ügyfelem a gyanúsításba foglalt bűncselekményt, akkor az új büntető törvénykönyv szerint az eredeti 2–8 éves szabadságvesztés tétele mérséklődik 1–5 évig terjedő büntethetőségre” – mondta a Blikknek Berényi András, aki szerint a gyanúsításban szereplő megállapítások lassan gyengülni látszanak.

“A gyanú szerint ügyfelem hosszú ideig, nyolc éven keresztül folyamatosan illegálisan jutott áramhoz, gázhoz és vízhez több tulajdonában. Ám az is egy figyelemre méltó módosítás, hogy a másodfokú bíróság felhívta az ügyészség figyelmét arra, így módosítani kellett a gyanúsítást, hogy például Lajcsi egyik ingatlanjába az első nyolc évben be sem volt kötve a vezetékes víz” – számolt be egy érdekes fejleményről az ügyvéd.

Berényi hozzátette: a Lajcsi és társai által okozott kárt 28 millióra becslik. A mulatós trombitásnak bőven van fedezete, rendezni tudná bármikor a kárigényt, ám olyanért nem hajlandó azt kifizetni, amivel nem tartozik.

24.hu

hirdetés
Previous articlePetíció a migránsok befogadását szabályozó kvóták ellen és a népszavazás mellett
Next articleRECEPTEK: Fanta szelet