HAZA SPORT Küzdelmi maraton

Küzdelmi maraton

1095
hirdetés

csoportkep-8-oras-kuzdelmi-edzes

Idén már VIII. alkalommal rendezte meg Ekelen a Sportcsarnokban a 8 órásküzdelmi edzés a Seishin Karate Klub. A rendezvény Nemzetközinek mondható, ugyanis Magyarországról is négy klub (Komárom, Kapuvár, Csorna,és Székesfehérvár) volt jelen, és összesen több mint 100 fő vesz részt egész nap a rendezvényen.

A rendezvényt Fekete Iveta polgármesterasszony nyitotta meg aki  támogatta a rendezvény létrejöttét. Továbbá Szabó József a sportbizottság elnöke is köszöntötte a megjelenteket. Majd Markovics János a Seishin Karate Klub vezetője is köszöntötte a résztvevőket, és köszönetet mondott a klubvezetőknek hogy elhozták tanítványaikat, és a szülőknek hogy segítenek a lebonyolításban.

Aki a 8 óra alatt 20 küzdelmet teljesített annak bronz, aki 40-et annak ezüst, illetve

60 küzdelem után aranyérem járt.

Akik a legtöbb küzdelmet teljesítették a gyerekeknél, és külön kupát kaptak: Menző Rebeka 62 küzdelem (Vásárút) Mayer Krisztián 110 küzdelem (Ekel).

Volt még erőpróba is, ami a legtöbb ugrálókötelezést jutalmazta a rendezvény alatt, itt Fekete Panna (Székesfehérvár) 6700 ugrálókötelezéssel volt a legeredményesebb. A küzdelmi maraton kiváló lehetőséget biztosított hogy ráhangolódjanak a versenyzők az őszi versenyszezonra. Ugyanis még sok Nemzetközi verseny vár a Seishin Karate Klub harcosaira, többek között szeptemberben Cegléden (válogató verseny az EB-re), októberben Világbajnokság Budapesten, majd Novemberben Bulgáriában az Európa-bajnokság.

A Seishin Karate Klub új tagfelvételt hirdet az összes helyszínen ahol adzést tart (Keszegfalva, Ekecs, Nemesócsa, Dunaszerdahely, Ekel, Nagymegyer, Vásárút, Egyházgelle, Csallóközkürt, Nyékvárkony, Csallóközaranyos, Megyercs, és ha összejön a létszám már Komáromban is.)

 

Sensei Markovics János 3.dan

Club Manager – Seishin Karate Club

hirdetés
Previous articleCsaládi hazugságok
Next articleEzúttal is gazdag program várta A Zsidó Kultúra Európai Napja komáromi rendezvényeinek résztvevőit