HAZA RÉGIÓ Komáromi siker a FICAK kupán

Komáromi siker a FICAK kupán

887
hirdetés

mainÖtödik esztendeje minden év elején az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokba jár vissza a Komárom Városi Sportegyesület U19-es ifjúsági labdarúgó csapata. A több mint 10 éves hagyományra visszatekintő nemzetközi teremlabdarúgó tornán évek óta elmaradt a kiugró eredmény. Ezúttal azonban fordult a kocka.

Január 11-12-én újra szerencsét próbált Vörösházi Tibor vezető edző és labdarúgó csapata.
Az első játéknapon a táti alakulattal egyetemben sikerült továbbjutni a ,,B,, jelű kvartettből, majd következett a 5 tétmérkőzést hozó második játéknap. A kezdeti szerencsétlen vereség után magára talált a csapat és sorra nyerte mérkőzéseit, amellyel a torna döntőjében találta magát. Az izgalmas, kiélezett küzdelemben döntetlennel záruló finálé büntető párbajjal végződött, melyben a komáromi fiatalok bizonyultak jobbnak.

A 16 ifjúsági csapatot felvonultató torna színvonalát tükrözi, hogy olyan csapatok búcsúztak idejekorán, mint a többszörös győztes Esztergom, Dorog, Észak-Komárom és Oroszlány.

A FICAK kupa győztesének járó serleg mellett a legjobb játékos díj is Komáromba került Bán Roland kiemelkedő teljesítményének köszönhetően. A győztes csapat edzője a következőképpen értékelte a tornát.

Vörösházi Tibor: Hosszú évek óta vártunk erre a sikerre. Titkon reménykedtem egy dobogós helyezésben, hiszen ez a korosztályunk igazi teremspecialista. Nagyon jól jöttünk ki a mérkőzések fordulópontjaiból és végre nemcsak szemre tetszetős, hanem eredményes játékot is produkáltunk. Ez a siker lendületet adhat az egész csapatnak az előttünk álló felkészüléshez. Köszönöm minden játékosom kiemelkedő teljesítményét és Komárom városához méltó szereplését.

A győztes csapat tagjai: Józsa Roland, Mesterházi Martin, Bán Roland, Bilkó Bence, Dávid Richárd, Udvardi Krisztián, Pokornyi Tamás, Keszi Péter, Vajda János, Csontos Ádám, Fekete Mátyás, Vedrédi Máté, Tadjer Tamás, Jordán Gergő, Sáling Gábor

KOMAROM.HU

hirdetés