HAZA HÍR-MIX Komárom nyerte a IV. Belatti UJS Cupot

Komárom nyerte a IV. Belatti UJS Cupot

1379
hirdetés

kep2Szeptember 24-én, szombaton rendezték meg Komáromban a IV. Bellatti UJS Cup felkészülési tornát, melyen a hazai csapat (VK Spartak UJS Komárno) mellett egy magyarországi (Kecskeméti RC) és egy szerbiai együttes (OK Radnički Kragujevac) szerepelt.

Rangos mezőny gyűlt össze szombaton Komáromban. A tornán résztvevő kecskeméti klubkep3 a 2015/2016-os szezonban a magyar bajnokság harmadik helyén végzett, míg a Magyar Kupában ezüstérmet szereztek. A magyar csapat úgy vett részt a Belatti UJS Cup-on, hogy vasárnap már az NB1 első fordulójában lépnek pályára a Debreceni EAC csapata ellen.

A másik vendég résztvevő szerbek az előző szezonban az első osztályú küzdelmek alapszakaszának a nyolcadik helyén végeztek, míg a negyeddöntőben a későbbi győztes Crvena zvezdától szenvedtek vereséget. Egy évvel korábban a Radnički a Szerb Kupa elődöntőjében szerepelt. A hazai csapat legutóbb az Extraliga negyedik helyén végzett, 2015-ben pedig megnyerte a Szlovák Kupát, így színvonalas mérkőzésekre volt kilátás.

A torna első két mérkőzése viszonylag sima eredményt hozott. A vélhetően már nem maximális erőbedobással küzdő Kecskemét mindkét mérkőzését elvesztette. A harmadik találkozón a VK Spartak UJS Komárno az OK Radnički Kragujevaccal mérkőzött az első helyért. A magas színvonalú, látványos labdamenetekkel tarkított mérkőzésen végül nagy csatában Komárom győzött, ezzel pedig a meccs mellett a kupát is megnyerte.

A IV. Belatti UJS Cup eredményei:

Kecskeméti RC – OK Radnički Kragujevac 0-3 (16-25, 17-25, 18-25)

VK Spartak UJS Komárno – Kecskeméti RC 3-0 (25-22, 25-11, 25-20)

VK Spartak UJS Komárno – OK Radnički Kragujevac 3-1 (25-23, 21-25, 25-23, 25-14)

További képek:

https://www.facebook.com/VKSpartakKomarno/photos/?tab=album&album_id=976364749175355

 

dunataj.sk

hirdetés
Previous articleGidró Bonifác matematika-fizika nap a Selye János Gimnáziumban
Next articleAz egyetemi akkreditáció minden feltételét teljesítették