HAZA HÍR-MIX Komárom a Svit felett aratott győzelem után az első helyről kezdi a...

Komárom a Svit felett aratott győzelem után az első helyről kezdi a rájátszást

8069
hirdetés

IMG_5601Négy balul sikerült mérkőzés után végre itthon győzedelmeskedett csapatunk. Előtte kikapott a Svit, Privigye, Léva és Besztercebánya csapatától is.

Csapatunk bombasztikus tempóban kezdte a mérkőzést, erről tanúskodott a második percben az eredményjelzőn világító 10:0 is. Ezután a Svit trénere időt kért és megpróbált a csapatába egy kis lelket verni. Ennek köszönhetően a hatodik percben három pontra meg tudták közelíteni a komáromi csapatot. A kiválóan játszó hazai csapat azonban nem hagyta sokáig „érvényesülni“ a Svit játékát. Az első negyed így 21:14 re végződött csapatunk javára.

Róna edző „fiai“ a második negyedben is hozták a kiváló formát és Simpson illetve Šoška kosarainak köszönhetően a második percben már 13 ponttal vezettek. A negyed következő része azonban nem egészen úgy alakult, ahogy azt a hazai csapat elképzelte, hiszen a Svit fel tudott jönni egy pontos különbségre. A komáromi csapatot ez a sokkoló eredmény felébresztette és a kiválóan játszó Stevens és Dubovskýnak köszönhetően 48:34-re zárták a félidőt.

A harmadik negyedben is tartani tudta a hazai csapat a vezetést, és a vendégeknek minden erejükre szükségük volt, hogy ne szenvedjenek el megszégyenítő vereséget, hiszen a nyolcadik percben Kratochvil dobásával az eredmény már 66:47 volt. A vendégek nem tudtak csodát tenni, így a negyed 68:53-ra végződött.

Az utolsó negyedben csapatunk mindent megtett, hogy az utóbbi, balul sikerült mérkőzések után ki ne csússzon kezéből a győzelem. A nagy gólkülönbséget csak tartani kellett, de sikerült még növelni is, így Komárom 23 ponttal 100:77-re verte a Svit csapatát. A rájátszást így az első helyről kezdheti csapatunk. Március 23-án az első mérkőzésen Handlová csapatát fogadja idehaza csapatunk és a lelkes nézősereg.

Hajrá Komárom !

 

Pinke Noémi

dunataj.sk

[nggallery id=17]

hirdetés
Previous articleHavazás – Színesfémtolvajok nehezítik a vezetékek helyreállítását
Next articleKomáromi autótesztelő: Honda CR-V 2.2 i-DTEC Lifestyle: A negyedik generáció