Kezdőlap RÉGIÓ Költözik a városi hivatal – értesítés

Költözik a városi hivatal – értesítés

247
MEGOSZTÁS

14585627_10154573901233114_1299944859_oEzúton értesítjük a város lakosait, hogy október 3. és 14. között a városi hivatal három szakosztálya fokozatosan elköltözik a jelenleg ismert helyéről. Mindhárom osztály a Nádor utcai udvarból (Baťa udvarként is ismert) költözik át a Tiszti Pavilon Anglia parki szárnyának az első emeltére, ahol korábban a Medicína egészségügyi központ működött.

A tervezett menetrend a következő lesz: • Október 3-5 (hétfő-szerda) fejlesztési főosztály • Október 6-10 (csütörtök-hétfő) kommunális főosztály • Október 11-14 (kedd-péntek) oktatási és kulturális főosztály Várhatóan ebben az időben a költözködés miatt az ügyintézés és az ügyfélfogadás fennakadásokkal járhat, a telefonvonalak is nehezebben lesznek elérhetőek. Ezért kérjük megértésüket és türelmüket az adott időszakban. Amennyiben lehetőségük van, kérjük, az adott osztályokon az ügyintézést halasszák későbbre.

A költözködés után a városi hivatal összes főosztálya a Tiszti pavilon épületében lesz elérhető, aminek megközelítése könnyebb és több parkolóhely is áll a közelben rendelkezésre, mint pld. a vár melletti nagy gyűjtőparkoló, ahol ingyenes a parkolás és mindig van szabad hely. A hivatal átköltöztetésével a cél a rugalmasabb ügyintézés, továbbá az egyes osztályok közti együttműködés hatékonyabbá tétele. A Klapka téri ügyfélfogadó irodát nem érinti a költözködés, mint ahogy a többi főosztályunkat sem, így itt továbbra is zavartalanul tudják az ügyeiket intézni a lakosok, beleértve a dokumentumok hitelesítését is a Klapka téri ügyfélfogadóban. Az Építészeti hivatal értesíti a lakosokat, hogy október 6. és 7. (csütörtök-péntek) nem lesz ügyfélfogadás, mivel az osztály alkalmazottai iskolázáson vesznek részt. Megértésüket köszönjük és állunk a rendelkezésükre.

 

Fekete Tamás hivatalvezető

hirdetés