HAZA RÉGIÓ Kétszeresen is a legszebb újévi ajándék…

Kétszeresen is a legszebb újévi ajándék…

808
hirdetés

UJSZÜLÖTT gÚTAKorábban Gúta polgármestere még a komáromi  kórház szülészetén kereste fel az új év első újszülöttjét, de már második éve szakított ezzel a hagyománnyal, mivel úgy vélte, hogy az édesanyáknak pár órával, de akár nappal is inkább pihenni volna jó, mint illusztris vendéget fogadni. Éppen ezért a 2014-es év első tősgyökeres gútai újszülöttjét és szüleit otthonukban látogatta meg.
Az édesapa, Csente Tibor boldogan vezetett az ebédlőbe, ahol csendesen pihent Dórika. Felesége, Csenténé Czura Erika örömmel mutatta a kis újszülöttet, aki 50 cm és 3 500 grammal született. A polgármester és Nagy Júlia anyakönyvvezető a város nevében virágot és arany fülbevalót ajándékozott a kislánynak. A fiatal pár nemrégiben vásárolt egy régebbi épületet, azt újítják fel, az apuka a General Plastice Rt. dolgozója, az édesanya pedig a Patio cukrászda eladója. A 2014-es év első gútai újszülöttjének érkezése kétszeresen is örömünnep a családban, mert azon a napon érkezett a világra, amikor a család szeretett dédikéje éppen a 81. születésnapját ünnepelte.

Felvételünkön Csente Dórika, Csente Erika, Horváth Árpád polgármester, Nagy Júlia anyakönyvvezetőés Csente Tibor látható.

DUNATÁJ HETILAP

hirdetés
Previous articleA budapesti Nemzeti Színház és a komáromi Jókai Színház együttműködése
Next articleA savanyúság jótékony hatása az egészségre