HAZA SPORT Jégkorongtorna 2014

Jégkorongtorna 2014

1355
hirdetés

IMG_01332014. február 8.-án ismét korongkopogástól és szurkolástól volt hangos a komáromi Erzsébet szigeten található műjégpálya, ahol három ország négy amatőr csapata mérhette össze tudását a jégen. Tiszteletét tette Csehországból a Jamajka Přerov, Magyarországról Tata-Győr és Szlovákiából a Papagay´s Hurbanovo valamint a szervezők csapata a HK Komárno.
Maga a torna a WINTER CLASSIC ICE HOCKEY TOURNAMENT 2014 nevet HK KOMÁRNOviselte, mely magába foglalta, hogy eme versengés kinti, nyitott pályán s amatőr csapatok részvételével zajlik. Mindenki mindenkivel mérkőzött, majd az így beállított eredmények alapján a csoportelső és csoportmásodik mérkőzhetett meg a döntőben, valamint a csoportharmadik és csoportnegyedik a harmadik helyért.
Ezen a borús, enyhe időben már reggel kilenc órától megkezdődtek az összecsapások. Eredmény eredményt követve lassan kialakult délutánra a harmadik helyért valamint a döntő párosítása. Az előbbiért a HK Komárno és Tata-Győr csapata, míg a döntőben a Jamajka Přerov valamint a Papagay´s Hurbanovo vívott ádáz küzdelmet. A torna győztese a csehországi Jamajka Přerov lett, őket követte a Papagay´s Hurbanovo, míg a harmadik helyet a magzarországról érkezett Tata-Győr csapata szerezte meg a hazai HK Komárno előtt. A torna legjobb kapusa a Tata-Győr hálóőre lett, a legjobb támadó, valamint hátvéd a csehországi Jamajka Přerov csapatából került ki. Magát a tornát egy finom malacsült és egy nagy baráti beszélgetés zárta, valamint a szervezők által kiosztott díjak.
A szervezők ezennel külön köszönetüket szeretnék kifejezni a torna támógatóinak, akik nélkül ez a torna sem kerülhetett volna megrendezésre, akik hatható segítséget nyújtottak még ebben az időszakban is.

text & foto : Fuisz Attila

hirdetés
Previous articleVidám farsang a kolozsnémai nyugdíjasotthonban
Next articleKomáromi autótesztelő: Opel Mokka 1.7 CDTI 4×4 Cosmo: Takarékos, csak kissé zakatol