HAZA HÍR-MIX II. Komálom Gyerkőcfesztivál

II. Komálom Gyerkőcfesztivál

925
hirdetés

komalom2

Kedves Gyerkőcök!

Tudjuk, hogy  rólatok  szól minden nap. Minden reggel alig várjuk, hogy kinyissátok a szemecskéiteket, s bearanyozzatok minden szürkének induló hétköznapot. Ezen felül azonban azt szeretnénk, ha minden évben lenne legalább egy olyan nap Komáromban, amikor kizárólag Ti vagytok a főnökök, s nem kutyul bele a terveitekbe mindenféle „felnőttes“ ukáz, vagy terv. Ezért vegyétek ki anyu és apu kezéből a karmesteri pálcát, és a következő feladatokra kérjétek őket:

1. Piros tollal írassátok be a családi naptárba 2016. június 5-t! A kezdés: 13:00, a helyszín pedig a Klapka tér, s annak közvetlen környéke, Észak-Komáromban.

2. Faljátok fel a finom ebédet, kérjétek a kedvenceteket anyutól, teli pocakkal igazán vidám a játék!

3. Mondjátok meg a szüleiteknek, hogy idén sem árulnak majd kofolát, vagy csipszet a gyerkőcfesztiválon, hiszen a szervező nénik és bácsik azt szeretnék, ha sok kockás, vagy csíkos pokróc lepné el a belvárost – piknikezzetek barátaitokkal, rokonaitokkal!

4. Látogassátok meg az összes állomást! Lesz ott minden: zene, tánc, sport, mese, játék, ugrálóvár, versenyautók… s még mennyi minden… hjajjj… fel sem tudnánk sorolni! Garantáljuk, hogy nem fogtok unatkozni!

5. Kényelmes, sportos viseletben érkezzetek!

6. Imádkozzatok egyet, vagy kettőt Istenkéhez, hogy újra űzzön el minden gonosz felhőt! Tavaly nagyon ügyesek voltatok, mert derűs Napocska kergette el a reggeli esőt. Ugyanezt kellene csinálni, még egyszer!

7. S végezetül: legyetek nagyon büszkék – velünk együtt – azokra az észak- és dél-komáromi nénikre és bácsikra, akik önzetlenül, honorárium igénye nélkül szórakoztatnak Titeket újra és újra!

Nos, bennevagytok? Ha igen, akkor mi leszünk a legboldogabbak a világon!

Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

Szeretettel vár a Komálom Gyerkőcfesztivál szervező csapata: a Villa Camarum Polgári Társulás!

dunataj.sk

hirdetés
Previous articleRobbanás történt egy brüsszeli metróállamoson is, az uniós intézmények közelében
Next articleBrüsszeli robbantások – Belga kormányfő: „megtörtént, amitől tartottunk”