HAZA RÉGIÓ Így teljesüljön minden ígéret!

Így teljesüljön minden ígéret!

1882
hirdetés

A 2017. június 30. és 2017. július 5.-e között megrendezésre került 1.Konkoli Carp Cup 2017 nemzetközi horgászverseny Sektor A győztes csapata a FIRST MIL(e) BAITS (Vašaš László, Demes Iván, Šeben Marián) az eredményhirdetéskor felajánlotta a díjazásuk egy részét egy általuk kiválasztott, ifjú, kezdő horgász részére.

Az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó! – tartja a közmondás, ami ebben az esetben igaz is. Magára az átadásra a karácsony előtti időszakban jött el az idő. Így a csapatkapitány, Vašaš Laci, ez év december 16.-án találkozott a komáromi MMrybárstvo horgászüzlet falai között a kiválasztott ifjú horgásszal. A találkozó egyetlen, és fő célja, a csapat által felajánlott, és az üzlettel kiegészített díj átadása volt. A szerencse a komáromi, 10 éves Deák Gáborra mosolygott rá, aki a Munka Utcai Alapiskola tanulója. Kezdő horgászként büszkén és nagy örömmel vette át a kiválasztott horgászbotot, a hozzá tartozó orsót, horgászdobozt, melyben az egyes horgászmódszerekhez való alap tartozékok voltak találhatók. Valamint a szerencsés nyertes átvehetett még az üzlet vezetőjétől is egy csomagot, melyben tárolódoboz, apró kiegészítők, valamint minőségi halcsali volt található.

A csapat tagjai remélik, hogy ezzel a cselekedetükkel egy újabb vérbeli horgászt üdvözölhetnek a nagy családban. A nyertesnek gratulálunk, és köszönet a segítségért!

 

Text / foto :  FUISZ Attila

 

                                                                                                         

hirdetés
Previous articleKARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS KARÁCSONY JÁNOSSAL!
Next articleÉvzáró, és 20. klubévforduló