HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Hazaküldték a kínai orvosok Bajor Imrét

Hazaküldték a kínai orvosok Bajor Imrét

1024
hirdetés

Már az első vizsgálatok után kiderült, hogy nem tudnak segíteni a színművészen.

Pedig Bajor Imre nagy reményekkel utazott Kínába, ahol egy speciális kezelésen vett volna részt, ám az utazás hamar drámai fordulatot vett. Az agydaganatban szenvedő színésszel orvosai már az első néhány vizsgálat után közölték, utazzon haza a családjához, mert nem tudnak rajta segíteni – számolt be a Bors.

A lap információi szerint a kínai orvosok öt napon keresztül vizsgálták Bajor Imrét, ezt követően küldték őt haza. A színész egyik közeli barátja elárulta, az úttal minden rendben volt, a vizsgálatok azonban kimutatták, hogy azon a klinikán, ahova a színész utazott, nem tudnak mit kezdeni a betegségével.

A történtek ellenére Bajor Imre nem adta fel a reményt, most abban bízik, hogy egy itthon végzett, különleges kezelés javíthat az állapotán. Hazaérkezése után beszélt legjobb barátjával, Koós Jánossal is, aki a Blikk kérdésére elmondta, a színművész a körülményekhez képest jól érzi magát, és a kedve is sokkal jobb azóta, hogy hazaérkezett. „Itthon van, jól van. Úgy éreztem a hangján, hogy örül annak, hogy újra itthon lehet” – tette hozzá.

Hír24

hirdetés
Previous articleFantasztikus tavaszi cuccok a Designer Vintage-ban !
Next articleApáca tarolt az olasz tehetségkutatóban