HAZA HÍR-MIX Gyorsinterjú az MBK Rieker COM-therm kosárlabdacsapat elnökével

Gyorsinterjú az MBK Rieker COM-therm kosárlabdacsapat elnökével

6306
hirdetés

Csonka Lajos klubbelnököt belvárosi irodájában értem el és készítettem vele egy rövid interjút a csapat történelmi sikerének apropóján.

Gratulálok az Alpok-Adria kupához! Meg szeretném kérni, hogy értékelje röviden a csapat eddigi tejesítményét, elért eredményeit!

Az elmúlt négy évben a komáromi kosárlabdacsapat az MBK Rieker COM-therm mindig bejutott a legjobb négy közé a szlovák extraligában. Egyszer bajnokságot nyert, kétszer a második, egyszer pedig a negyedik helyen végzett. Az idén pedig már szintén a legjobb négy közé jutott a csapat. Közben kupaszereplésünk is volt, két éve az európiai FIBA kupában ahol egy győzelemmel végeztünk és szintén nem hagytunk magunk után rossz hírnevet. Az idén pedig az Alpok-Adria kupában, melyben szlovén, cseh, osztrák és szlovák csapatok szerepeltek a Dečín,Laško,Léva és a Rogaska csapatán túljutva jutottunk a döntőbe, melyben a szlovén Domžale csapatával mérkőztünk meg. Nagy öröm számunkra, hogy Szlovákia történetében férfi kosárcsapat először hódított el európai kupát, és ez a csapat nem más mint a komáromi MBK Rieker COM-Therm.

Ami pedig az extraligát illeti, bizakodva nézünk a play-off további mérkőzései elé és igyekszünk a legjobb eredményt elérni.

Egyúttal mindenkit szeretnék bíztatni, hogy már most csütörtökön jöjjön és szurkoljon a komáromi csapatnak a Kassa elleni mérkőzésen!

Köszönöm az interjút és sok sikert kívánok a következő mérkőzésekhez!

 

J.I., dunataj.sk

fotó: J.I.,Cs.L.

 

hirdetés
Previous articleIsmét vonatbaleset történt Nemesócsánál
Next articleMegnyílt A Pozsonyi Autószalon