HAZA RÉGIÓ Bödőcs Tibi és Tóth Edu kacagtatott a Maticában

Bödőcs Tibi és Tóth Edu kacagtatott a Maticában

1321
hirdetés

IMG_3939etSzombat kora este sírósra kacaghatta magát mindenki, aki ellátogatott az újabb Dumaszínházas előadásra. A kis Hofi, Bödőcs Tibor élőben is igazolta, hogy a többi díja mellé a Karinthy-gyűrű is megfelelő helyre került. Az előzenekar Tóth Edu volt.

Szép számú hallgatóság is összegyűlt, hiszen mint megtudtuk, az előzetes jegyeladások 200 fölött mozogtak és a helyszínen is népes tábor vásárolta a tiketteket. Így minden biztosított volt egy fergeteges dumapartihoz.

Tóth Edu a maga sajátos stílusában méltón vezette fel az estét. A srác kicsit-nagyon hadarva, de szinten komponált a dunaszerdahelyi party rokával vagy a partirókával? A két stand-upos váltakozva lépett a deszkákra és jöhetett a poéndömping. Aki ott volt, az nem bánta meg. Nagy arculatok ők, tudtuk eddig is.

A közönség vastapssal honorálta a két fiatal humorista produkcióját. Az előadás után természetesen mi is akcióba léptünk, mivel interjúkat ígértünk nektek. Köszönettel tartozva Láng Tibornak, a Révkomáromi Dumaszínház szervezőjének, aki rendre besegít ezeknek a létrejöttében.

De. Felfedeztünk egy tehetséges komáromi stand-upost is, mégpedig a Matica-ház gondnokát, felügyelőjét talán??? Miszerint a produkció vége után már elhelyezkedtünk a színpadon: beizzítva a diktafon, belőve a rőzse és a fotómasina, minden játszik. Edu sörért menne, bazsantért, hogy jobban pörögjön a nyelve vagy inkább szebben artikuláljon, míg Bödőcshöz intézünk pár „keresetlen” szót. Intéznénk…Mi jöhet még a Pro Racing után? Most figyeljééé, b@zmeg(Bödőcs Tibi szerint egy jól elhelyezett b@zmegnek is van létjogosultsága a szövegben: kontextustól függ, akkor miért ne?): gyeereee-gyeereee-gyeereee: nincs időnk, akár tíz minutumunk sem a magyarországi vendégekkel a Matica-házban interjúzni, mert az LEKÓDOLJA MAGÁT! MÉGPEDIG 19 órakor.

Végső visszaszámlálás indul, „evakuálni” kell az épületet, ha nem szeretnénk a Szlovák Kultúra Házában éjszakázni. Kijelentették „eztet” 19:40 magasságában. :) Nincs mit tenni! Ketyeg az (kakukkos)óra, sokat adunk a precizitásra. Azért visszagondolva az ürge kijelentésére, a kódról-kódlistáról a humoristák sem értesültek. Mi van akkor, ha úgy döntenek, lenyomnak még egy mini szettet ráadásként? Tömeges éjszakázás a Maticában? Se ki, se be. Vagy Sebestyén Balázst hívni, hogy fölmondjuk a kódlistát? Nos, a mi kedvünket nem szegték ezzel sem. A két sráccal és a fotós barátunkkal fölkerestünk más vendéglátóipari egységet. Na még most figyelj: Bödőcs Tibor és Tóth Edu, vagyis mindketten nagyon köszönték a lehetőséget és exkluzív interjút adtak csapatunknak. Hát ilyen formában is lehet vagy kéne…Kacagtató egy szombat volt!

(ha, fotó: mj)

sziakomarom.sk

hirdetés
Previous articleMagyarországon is elindult a Google Street View szolgáltatása
Next article11 éve hunyt el Hofi … szinte megfeledkeztünk róla