HAZA RÉGIÓ Beruházások Komáromban

Beruházások Komáromban

807
hirdetés

IMG_93862013. november 7-én és 8-án átadásra került több, a városi képviselő-testület által jóváhagyott, hitelből finanszírozott beruházás városunkban.

Az egyik az Építők és Hviezdolsav utca átkötése.
A felújított, kiszélesített 5,5 m széles úttest új aszfaltburkolatának területe 511 m2. A járda területe további 157 m2.
Létesült 4 aszfaltburkolatú parkolóhely is az új út mellett. A közmű része az útszakasz esővíz-elvezetése, kanalizációja is.
A beruházás ára: 74.930,- euró volt. Az elektronikus aukción a kivitelezés jogát a komáromi Korekt Kft. vívta ki.

További beruházásokként  parkolóhelyek létesültek a Hviezdoslav (Bauring) és a Polgár uctában (7-es lakótelep).
Az előbbi helyen 13  parkolóhely és egy mozgáskorlátozott járművezetők számára fentartott hely létesült (470 mm mély beton és kőzúzalék-ágyra elhelyezett utcakő-borítás) 21.250,- euró értékben. Az utóbbi helyen pedig 12  parkolóhely és egy mozgáskorlátozott járművezetők számára fenntartott hely (520 mm mély beton és kőzúzalék-ágyra elhelyezett utcakő-borítás) 21.747,79 euró értékben.
Az elektronikus aukció által kiválasztott kivitelezők: Édes Antal és & TOPSTAV É&A Kft., mindkét vállalkozó, vállakozás madari székhelyű.

A városvezetők az illetékes osztályvezetőkkel együtt újságírók kíséretében ellátogattak a befejezés előtt álló fedett uszodába is, ahol a Comorra Servis városi cég igazgatóhelyettese, Balázs Sándor vázolta fel, vázolta fel az elvégzett felújítási munkálatokat és mutatta meg azok eredményét. A képviselő-testület által jóváhagyott cca. 57 ezer eurós keretből megújult az uszoda tetőszigetelése, a szellőzőrendszer, az öltözők és a medence megvilágítása is. Az illetékes elmondása szerint e héten a hivatalos engedélyek beszerzése következik a higiéniára és az üzemeltetés biztonságára vonatkozólag, utána pedig, november harmadik hetében megindulhat az uszoda próbajellegű üzemeltetése.

-krá-

komarno.sk

 

 

 

hirdetés
Previous articleSir David lesz Beckhamből
Next articleHogyan szavazott Komárom a megyei választásokon