HAZA BULVÁR Az RTLII képernyőjén tűnik fel az Irigy Hónaljmirigy

Az RTLII képernyőjén tűnik fel az Irigy Hónaljmirigy

900
hirdetés

koncert_0Micsoda buli volt a Mirigy tavaly decemberi nagykoncertje! Aki ott volt, most újra átélheti, aki lemaradt volna, pedig megtapasztalhatja, hogyan tombolt együtt az IHM és a teltházas SYMA csarnok. Az RTLII műsorán újra lecsapnak a „Félkegyelműek”, ráadásul a nyolc kan a koncertfilm legjobb pillanataiból egy videoklippel is meglepi nemsokára rajongóit.

2012-ben ünnepelte 22. születésnapját az Irigy Hónaljmirigy. A csapat népszerűsége több mint két évtizede töretlen, sőt azt is bebizonyították, hogy még mindig a hazai zenei világ élvonalába tartoznak. December 28-án a sikeres év lezárásaként teltházas nagykoncerttel ünnepelt a csapat. A régi és új szerzeményeket felvonultató két órás műsor lenyűgözte a közönséget.

„A show-t csinos táncosok és különleges pirotechnikai megoldások tették még egyedibbé, és vendégül láttuk egy-egy dal erejéig Tóth Gabit és Babicsek Bernátot is. A koncert egyszerűen fantasztikus volt, látni a közönséget, és érezni a szeretetüket még ilyen sok év után is felemelő érzés” – emlékezett vissza Sipos Tomi.

A csapat nemcsak koncertfilmmel, hanem egy különleges klippel is készül az idei tavaszra.

„A film mellett egy klipet is forgattunk a koncerten, amelyben werk jelenetek és a legjobb pillanatok lesznek majd láthatóak, a tőlünk megszokott mirigyes humorral.” – tette hozzá Varga Győző. Azt azonban, hogy a videóban kit parodizálnak majd a srácok, egyelőre nem árulják el, de nemsokára az is kiderül…

Az Irigy Hónaljmirigy „Félkegyelműek” koncertfilmje május 25-én, szombaton 18:00-kor lesz látható az RTLII műsorán.

redlemon.hu

(dunataj.sk)

hirdetés
Previous articleAdamis Annát Gútára várják
Next articleA komáromi kosarasok már 2:0-ra vezetnek a döntőben