HAZA RÉGIÓ A Seishin Karate klub évértékelése

A Seishin Karate klub évértékelése

877
hirdetés

43457_3-400x265_200_200December végén Ekecsen rendezte meg a Seishin Karate Klub hagyományos évzáróját, amelyen mintegy száz fő vett részt. Markovics János, a klub vezetője értékelte a 2013-as évet. Értékelését azzal kezdte, hogy nagyon mozgalmas és eredményes évet zártak. Rengeteg programon vettek részt, emellett számtalan eseményt, többek között edzőtáborokat, versenyeket, övvizsgákat szerveztek.
A klubtagok az év folyamán 12 táborban vettek részt. Megszervezték a hagyományos küzdőmaratont, ennek helyszíne Ekel volt. A maratont bírói képzéssel kötötték össze, a klub edzői a képzésen bírói minősítést szereztek.
Az előző évben négy övvizsgát tartottak. A klubvezető elmondta, összesen 14 versenyen vettek részt az év során. Ebből 5 hazai, 9 külföldi volt. A klub négy sportrendezvényt szervezett. Ennek helyszínei: Ekel, Ekecs, Keszegfalva, valamint az év legnagyobb versenye, az Európa Kupa Dunaszerdahelyen. „Klubunk összesen 80 arany-, 78 ezüst- és 90 bronzérmet gyűjtött be” – nyilatkozta Markovics János.
A kiértékelés után az elnök köszöntötte az esemény díszvendégeit: Polák Lászlót és családját., továbbá a helyi Arany János Alapiskola vezetőségét, Tóth Máriát, Újj Mártát és Algeyer Rozáliát. Megköszönte Bíró Mihály, Bíró Balázs, Hupian Kristína, Bödők Lóránt, valamint Kocsis László edzők munkáját. A klub elismerte Nagy Róbert és Varga Ferenc fotósok fáradhatatlan munkáját, a rendezvények megörökítéséért. Az elnök végül megköszönte a szülők önzetlen segítségét is.
A klub vezetője értékelte a klubszintű versenyek versenyzőit.

Ekecs – Bajcsi Adrián, Vigh Vivien, Nagy Róbert, Bögi Róbert, Kovács Kata Zsófia, Varga Máté.
Nemesócsa – Cserepes Zoltán.
Keszegfalva – Markovics Ádám, Nagy Robi, Lovász Miklós, Trenčík Nikolas.
Dunaszerdahely – Fodor Gergő, Szelle Dávid, Kósa Tamás, Nagy Bettina, Álló Adrián, Fekete Roland, Mátis Déniel, Rózsa Anna, Sidó Zoltán, Sandal Miroslav, Rémes Dominik, Soóky Tibor, Kocsis Gergő, Varga Dóra, Pálffy Károly.
Ekel – Barát Ádám, Szabó András, Kürthy Dóra, Bohos Szilárd, Méhes Patrícia, Mayer Krisztián, Németh Bence, Szabó Bálint, Szilágyi Virág.
Nagymegyer – Lády Dávid, Kulcsár Krisztián, Boros Tamara, Vígh Lara, Čajan Dávid.
Markovics János különdíját Bakos Orsolya Virág és Szabó Norbert kapta. Az Év szamurája az ekecsi Bajcsi Adrián lett. Összesítve ő vett részt a legtöbb edzésen, példamutató viselkedésével, valamint hozzáállásával érdemelte ki a díjat. Emellett Bajcsi érte el a klub legnagyobb sikerét az idei romániai európa bajnokságon.
Az Év legharcosabb amazonja a keszegfalvi Hupian Kristína lett. Hupian volt a szervezet legsikeresebb női versenyzője 2013-ban, az európa bajnokságon bronzérmet szerzett. A lányok közül ő fejlődött a legtöbbet, edző, versenyző és karatéka is egy személyben.

Sensei Markovics János 3.dan, Felvidék.ma

43457 143457 4

hirdetés
Previous articleCseh katonai szakértő szerint Prága a palesztin fegyverek átrakodóhelye lehetett
Next articleTöbb helyen is megdőlt a hajnali melegrekord Magyarországon