HAZA KULTÚRA A lemezlovas

A lemezlovas

1345
hirdetés

KOVÁCS. Így olvasható a plakátokon, szórólapokon, és egy rakás más helyen a művészneve. Komárom szülötte és imádja is ezt a várost. Közel húsz éve zenél mindannyiunk nagy örömére a helyi diszkókban, és még egy rakás más helyen is. A közönség nagy része imádja őt, és ez az érzés kölcsönös. Kovács Gyuri barátommal beszélgettem az életéről és a hivatásáról. Olvassátok sok szeretettel!

Gyurikám! Majdnem mindig így kezdem, tehát ezalól nem menekülsz te sem: Mikor és minek a hatására döntöttél úgy, hogy DJ leszel?

Jó kérdés! Az egész a zeneiskolában kezdődött, amikor 6 éves voltam. Legalábbis ott csapott meg a zene szeretete. Egy egyéves előkészítő után még nyolc évig tanultam zongorázni. A fater vitt el egy magántanárhoz, a Dóra nénihez (Isten nyugosztalja!). Ő volt az aki kemény kezekkel kezdett terelni a muzsika felé és ezért a mai napig hálás vagyok.

Ha azt mondanám hogy játssz nekem valamit a zongorán, akkor még menne?

Hát ez azért elég durva dolog (nevet). Akkoriban Mozart, Bach műveit is simán letoltam, de az igazság az hogy 17 éve nem ültem zongoránál. Azt gondolom viszont, hogy egy kis gyakorlás után simán eljátszok neked bármit. Ami nagyon fontos, hogy jól ismerem a kottát, amivel nagyon sok diszkós nem dicsekedhet el.

425401_484951998186178_1052052167_n-300x200

Ha kíváncsi vagy a többire is, akkor kattints ide! (Fotó: Marko Kristian)

napig.sk

hirdetés
Previous articleBotrányok országa (Országos botrány)
Next articleOssian-koncert Dél-Komáromban