HAZA RÉGIÓ A Komáromi Kórház ötödik lett a 2022-es Év Kórháza ankéton

A Komáromi Kórház ötödik lett a 2022-es Év Kórháza ankéton

384
hirdetés

Az AGEL-csoporthoz tartozó Komáromi Kórház az INEKO által meghirdetett 2022-es Év Kórháza ankéton a közkórházak között az ötödik helyre került. Az utóbbi négy évben jelentős előrelépést tett, a 2019-es 14. helyről 2020-ban a 7., 2021-ben pedig a harmadik helyre zárkózott fel.

A kórház vezetése pozitívan értékeli az ötödik helyet, mivel az utóbbi két évben jelentős beruházások, építkezések valósultak meg az intézményben, ami természetesen átmenetileg csökkenti a betegek komfortérzetét. Végeredményben azonban a kórház jelentős előrelépést tett az egészségügyi ellátás minőségének tekintetében.

,,A Komáromi Kórház a régió egyik legnagyobb munkáltatója, sikerült megbirkóznunk két rendkívül nehéz évvel is, miközben munkaerőhiánnyal küzdünk az egészségügyben. Az ötödik hely számunkra nagyon értékes helyezés, betegek és alkalmazottak egyaránt örülnek az új sürgősségi betegfelvételi részlegnek, az új rendelőknek, a kemoterápiás kezelőnek, néhány hét múlva pedig a teljesen új MRI-munkahelynek. A legnagyobb öröm azonban, hogy bizalommal fordulnak hozzánk nemcsak a szélesebb értelemben vett környék betegei, de még a határon túlról érkezők is. Ez pedig a kórház csaknem 600 alkalmazottja mindegyikének érdeme, s ugyanakkor komoly ösztönzést is jelent a további munkánkhoz és a fejlesztéseinkhez“ – mondta örömmel a kórház igazgatója, Miroslav Jaška, aki öt éve áll az intézmény élén.
A kórház célja bizonyítani, hogy egy regionális kórház is lehet kiváló egészségügyi intézmény, ahol remek szakemberek gondoskodnak a betegekről, s megfelelő felszereltség és főleg pozitív emberi hozzáállás fogadja őket.

agel, (N.ZS.)

hirdetés
Previous articleParlament: Távoznak az OĽANO-frakcióból a polgári-demokratikus platform tagjai
Next articleÚVZ: 57,3 százalékkal emelkedett az influenzások száma