HAZA RÉGIÓ A Jókai utca teljes lezárása

A Jókai utca teljes lezárása

1251
hirdetés

Komárom város értesíti a polgárokat a Jókai utca (Thaly K. utca és a Határőr utca közötti szakaszon) tervezett teljes lezárásáról. Az útlezárást a vízvezeték cseréjének folytatása és szennyvízaknák létesítése indokolja.

– 2017. december 4-től, 7.00 órától december 5-ig, 16.00 óráig – a szennyvízaknák helyének előkészítése, kivágása, kivésése, kiásása
– 2017. december 7-én, 7.00 órától december 8-ig, 16.00 óráig – az aknák a szennyvízcsatornába való bekötése, kifúrása, és elemekből való felépítése az úttest magasságáig

Ha az műszakilag kivitelezhető lesz, az útzár korábban is feloldható lesz, ill. előre nem látható körülmény esetén a munkák időpontja változhat. A gyalogosforgalom számára az út átjárhatóságát a munkák végzése alatt az úttest legalább egyik járdaszakaszán a kivitelező biztosítja. Az ideiglenes útjelzőtáblák elhelyezését, illetve a forgalomkorlátozást a kivitelező irányítja.

Kérjük a gépjármű-vezetőket, hogy figyeljék az ideiglenes jelzőtáblákat, tegyék lehetővé a munkák elvégzését, ne parkoljanak a munkák elvégzése előtt a Jókai utca ezen szakaszán. Mivel ezen az útszakaszon földmunkák lesznek végezve, az út átjárhatósága a munkák elvégzése után is ideiglenesen csak korlátozott mértékben lesz lehetővé téve.

Szükséges esetben részletesebb információkat a helyszínen a kivitelező cég építésvezetőjétől: Gajdoš úrtól (tel. 0917 682 517) lehet kérni. A kommunális hulladék elszállítását 2017. dec. 4-én, a Clean City, kft. a munkák elkezdése előtt (6.00 ó- 6,30 óra között) végzi el. Kérjük az ottlakókat, hogy a szeméttároló edényeiket időben készítsék el.

Felmerülő probléma esetén kérjük hívni a Városi Hivatal, Városüzemeltetési Főosztályát (tel. : 035 -2851,.362 sz.mellék) ill. a Clean City kft-t, (tel.: 035 7713 003).

Szíves megértésüket és türelmüket előre köszönjük.

 

komarno.sk

hirdetés
Previous articleA közismert fotóriporter, M. Nagy László Fennmaradni című kiállítása a Limes Galériában
Next articleFeloszlatták az MKP komáromi alapszervezetét