HAZA RÉGIÓ A gútai MEDCHIR klinika Dél-Szlovákia egyik legkiemelkedőbb egynapos sebészete

A gútai MEDCHIR klinika Dél-Szlovákia egyik legkiemelkedőbb egynapos sebészete

28570
hirdetés

Immár hét éve annak, hogy a járás első és azóta is legkorszerűbb egynapos klinikája megnyitotta a kapuit. Mára jócskán kinőtte magát és immár öt szakterületen nyújt lehetőséget egynapos műtéti beavatkozásokra. A folyamatos műszaki és szakmai fejlődés folytán nemcsak a járásban, de megyei szinten, sőt szélesebb, dél-szlovákiai viszonylatban is a legkiemelkedőbb, legsokoldalúbb klinikák egyike. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint az a tény, hogy immár minden egészségügyi biztosítótársaság szerződéses partnerük és immár korlátlan számú, biztosítók által fedezett beavatkozást végezhetnek el.

Viola Miklós, a klinika alapító sebésze és ügyes, talpraesett menedzsere arra a legbüszkébb, hogy a nyújtott műtéti beavatkozások palettája egyre bővül, így egyre szélesebb körben tudnak segíteni a betegeken.

  • A tavaly befejezett új szárnyban létesített műtőnkben az elsőnél is modernebb és hatékonyabb légszűrő berendezést tudtunk felszerelni, ami a műszerpark bővítésével és korszerűsítésével együtt egyre több és bonyolultabb beavatkozás elvégzését teszi lehetővé az általános, a baleseti és a plasztikai sebészet, ortopédia valamint a nőgyógyászati beavatkozások terén. Ma már, egyebek mellett boka, térd és vállműtéteket, komolyabb szalagszakadásokat, méh és petevezeték műtéteket, orr, fül és hasplasztikai beavatkozásokat is el tudunk végezni. A lényeg az, hogy minden beavatkozást igyekszünk laparoszkópiás módszerrel végezni, minél kevésbé invazív módon, hogy a lábadozás és gyógyulás ideje a lehető legrövidebb legyen és a modern légszűrésnek köszönhetően szinte teljesen kizárjuk a fertőzések lehetőségét.

Viola doktor úr azon túl, hogy kiváló orvos és páratlan menedzser, emberként is bizonyítja szilárd értékrendjét és erkölcsi erejét. Vezetésével a nőgyógyászat szakterületén is a modern, laparoszkópiás sebészet útját választották, amivel gyakorlatilag kizárták a művi terhességmegszakítás lehetőségét.

  • Ez nálam elvi kérdés. Az ilyen életellenes beavatkozásokat eddig sem engedtem a klinikánkon és a jövőben sem fogom!

Mi lehet a további fejlődés iránya, kérdezem bizonytalanul, mivel tudom, hogy ennél többet elérni már szinte lehetetlen.

  • A minőség megtartása a legfőbb cél. Az, hogy a nálunk műtő hét orvos továbbra is a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa és igyekezzen még tovább bővíteni a nálunk elvégezhető műtétek kínálatát. Hogy a járásbeli és szélesebb környékbeli magyar és szlovák ajkú beteg megelégedéssel távozhasson és az ismerőseivel is ossza meg a MEDCHIR klinikán tapasztaltakat. Így növelhető a hozzánk bizalommal forduló, leendő páciensek száma. Persze a mennyiség sosem mehet a minőség rovására. Ez nálam alapszabály!

 

Králik Róbert

 

-pr-

hirdetés
Previous articleNagyobb elismerést és támogatást kap ezután a déli régió?
Next articleBMW 218d Gran Tourer: A nagyobbik családi verzió