Kezdőlap HÍR-MIX 7. KOMÁROMI BORKORZÓ – MEGHÍVÓ

7. KOMÁROMI BORKORZÓ – MEGHÍVÓ

476
MEGOSZTÁS

Tisztelt Látogatók!

uveg3Városunkban immár elmaradhatatlan a szeptember elején megrendezett Komáromi Borkorzó, mely öt sikeres évfolyamot tudhat maga mögött. A jó borok, a zene és a finomságok fesztiválja évről évre egyre több látogatót csalogat a városközpontba.

A háromnapos rendezvényre ismét érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen minden a bor kulturált fogyasztásának és a szórakozásnak lesz alárendelve. Idén Szlovákiából a régió legjelentősebb borászai, Magyarországról a somlói, villányi, egri és a szekszárdi borvidékek és Erdélyből a Recas borvidék borászai varázsolják el különlegesebbnél különlegesebb nedűikkel a fesztiválozó nagyközönséget.

A kiváló borok mellett rengeteg finomságból is válogathatunk. Az ünneplésre hívogató faházak és standok különböző sajtokkal, péksüteményekkel, vad- és szüreti ételekkel, kürtös kaláccsal fogadják a vendégeket.

A szokásoknak megfelelően ismét az Anglia parkban rendezzük meg a városunk szülöttéről, a nagy mesemondóról elnevezett Jókai Bablevesfőző Versenyt.

A Bor, a Zene és a Finomságok Ünnepéről lévén szó – hogy teljes legyen a repertoár – ejtsünk néhány szót a kultúrműsorokról is. A város főterén, a Klapka téren két színpadon gazdag műsorral várjuk Önöket. A részletes programot a “programok” menüpont alatt találják meg.

Sok szeretettel várunk minden kedves látogatót a hatodik Komáromi Borkorzóra 2014. szeptember 5. és 7. között. Engedjünk meg magunknak pár kellemes, együtt eltöltött szórakoztató órát a mindennapok szürkeségében!

Anton Marek
polgármester
hirdetés