HAZA SPORT X. Nyári tábor, beszámoló

X. Nyári tábor, beszámoló

1046
hirdetés

_NK13255Augusztus 12-én vette kezdetét a Seishin Karate Klub X. Nemzetközi Nyári edzőtábora. A táborban 50 fő vett részt négy napon keresztül. A táborvezető Sensei Markovics János 3.danos mester volt, aki a klub vezetője, és a Szlovák Shinkyokushin Szervezet Elnöke is egyben. Táborvezetők voltak még Magyarországról Sensei Bodó Zolán 3.dan, Sensei Wágner Vilmos 3.dan, és a Seishin Karate Klub edzői: Senpai Hupian Kristína 1.dan, és Senpai Kocsis László.

Az első edzésen a helyes testtartással, és technikai alapokkal foglalkoztak (ugyanis csak jó alapokra érdemes építkezni).Az első nap volt éjszakai edzés, amit egy közös meditáció zárt.

Volt külön elméleti oktatás a válogatott versenyzők részére ahol az egyén személyes fejlődése volt a téma. A táborban napi három edzés volt bontott csoportokban tudásszintnek megfelelően. A reggeli edzéseken légzéstechnikával, a d.e edzéseken készültek az övvizsgára, a d.u- iakon a küzdő technikák voltak. A hagyományoknak megfelelően idén megint voltak csapatjátékok amit a ……. csapata nyert Lovász Miklós vezetésével. A táborban az utolsó napon volt az övvizsga. Először a technikai részt teljesítették, majd kemény küzdelmek következtek. Több főnek is beérett több éves munkája. A gyerekcsoportból Szilágyi Virág (Ekel) tett sikeres vizsgát sárga övre. A nagy csoportból Cserepes Zoltán (Nemesócsa), és Kagyarják Tamás (Ekecs) zöld övre, Lovász Miklós (Keszegfalva) 2.zöld övre. Fodor Gergő(Dunaszerdahely) barna övre tett sikeres vizsgát. Összesen 29 főnek sikerült előre lépnie.

 A tábor Sayonara (viszont látásra) partival zárult ahol mindenki jól érezte magát. Jövőre ugyanitt találkoznak, de addig még rengeteg program, és verseny vár rájuk, többek között az év legnagyobb versenye az Európa-bajnokság, ami Bulgáriában a fővárosban lesz november végén.

 

Sensei Markovics János 3.dan

hirdetés
Previous articleLebó Boldizsár már az égi pályán játszik
Next articleKomáromban is kiosztották a segélycsomagokat