HAZA BULVÁR Wolf Kati vigyáz a barátaira

Wolf Kati vigyáz a barátaira

2145
hirdetés

WolfKatiMár gyermekkorunkban együtt énekelhettük vele: hipp-hopp, jön Vuk… majd az X-Faktornak hála, újra összebarátkozhattunk hangjával, és nem utolsó sorban kedves személyiségével. Sokan szívesen cserélnének vele, hiszen milyen jó is lehet híres embernek lenni, amikor ugye bárhol az országban, vagy a világon, odaléphet hozzánk valaki, aki PasztorAnnaismer minket, és talán nem sajnál egy-két jó szót sem.

Wolf Kati büszke a barátaira, és féltve őrzi őket, hiszen tudja, hogy igazi barátságokat a közös élmények alakíthatnak ki, és ehhez elengedhetetlen, hogy ne sajnáljuk egymásra az időt. A Sztárportréban azt is elárulja, miért fontos neki, hogy legjobb barátaival megoszthassa minden gondját és baját. Örül, hogy a sajtó számára kiapadhatatlan téma az anyaság és a karrier, így békén hagyják a magánéletét érintő kérdésekkel.

A műsor vendége még Pásztor Anna táncművész, színésznő, énekesnő (Anna and the Barbies) is, aki szintén mesél maroknyi barátjáról és ismerőséről. Szó lesz felületes kapcsolatokról, internetes ismerősökről, és emberekről, akiknek mindent elmondhatunk.

Itt meghallgatható:
http://sztarportre.hu/wolf-kati-pasztor-anna/

sztarportre.hu

hirdetés
Previous articleKihirdették a 2013-as MTV Video Music Awards jelöltjeit
Next articleVasárnapi zenés délután – meghívó