HAZA RÉGIÓ Víz, Zene, Virág Fesztivál Tata-kártyával kedvezményes belépés

Víz, Zene, Virág Fesztivál Tata-kártyával kedvezményes belépés

935
hirdetés

MTL-1369391-R_-_2009-06-28.previewA tataiaknak már hagyomány, ezért talán nem is tartják számon, hogy fontos mérföldkőhöz érkezett a legnagyobb tatai ünnep; A június 28-30-ig rendezendő Víz, Zene, Virág Fesztivál idén 20 éves.  A Magyar Turizmus Zrt. szerint az ország 10 legismertebb rendezvényének egyike, tavaly pedig Kiváló minősítésű művészeti fesztivál rangot kapott a Fesztiválszövetségben.

A 20. alkalomra különleges attrakciókkal készülnek a szervezők. A hagyományos virágkötészeti bemutatók, kézműves vásár, rengeteg gyerekprogram, a mindig sikeres Borudvar és persze légi bemutatók is lesznek. A fesztivál feltárja Tata szépségeit is, olyan új helyszínekkel, mint a Babzsák-sétány, a tóparti Blues színpad, az egykori Lovardát újraélesztő Romkocsma és a fiatalokat megcélzó Hell Party Aréna is újdonság lesz.

A kínálatot szinte lehetetlen felsorolni: Boban Markovic, Tankcsapda, Takács Tamás, Keresztes Ildikó, Heaven Street Seven, Anna and the Barbies, Zagar, Benkó Dixieland, Mága Zoltán és még sokan mások….

Vasárnap is lesz légibemutató, víziszínpad a tavon, Budapestről az Andrássy úti KOGART Galéria kiállítása a várban, tűzzsonglőrök, színházi előadások, masírbandek, a folytatódó zongoraestek, a Víz, Zene, Klasszik a Pálmaházban és még rengeteg más…..

 

Szintén újdonság, hogy a fesztivál karszalagjával minden tatai múzeum ingyenesen látogatható nyitvatartási időben.

A fesztivál ideje alatt rendezi az önkormányzat az I. Cseh-Magyar Testvérvárosi Találkozót június 28-án pénteken. Ezen a napon 14.45-kor a művelődési házban nyílik a „20 év Prága terein” című kiállítás, melyet Michal Cerny, a Budapesti Cseh Centrum igazgatója nyit meg.

A belépőjegyek 1200 forintba kerülnek 3 napra, Tata-kártyával 50% kedvezményt kapunk az árból. A Tata-kártyások belépése a Váralja utcában, a Művelődési Ház előtt biztosított. Elővételben szintén kedvezményesen, 1000 Ft-ért juthatunk a 3 napos fesztiválkavalkádhoz.

 

Részletes program: www.vizzenevirag.hu

 

A tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál, idén az árvízkárosultak és a nagycsaládok mellett A 20. jubileumát ünneplő rendezvény a Nagycsaládosok Országos Egyesületével összefogva ingyenes jegyekkel lepi meg a nagycsaládosokat, az Ökumenikus Segélyszervezettel pedig Magyarországon egyedülálló adománygyűjtő akciót tervez a fesztiválozók körében az árvízkárosult és a rászoruló családok számára.

A „Kiváló művészeti fesztivál” címet is elnyert rendezvény kiváló kikapcsolódás a család minden tagja számára, melyen a Nagycsaládosok Országos Egyesületével való együttműködésnek köszönhetően az Egyesület tagjai előregisztrációval teljesen ingyenesen vehetnek részt. Összefogva az idei, minden eddigieket felülmúló dunai árhullám károsultjaiért és a nehéz körülmények között élő családokért, a fesztivál szervezői az Ökumenikus Segélyszervezettel együtt szerveznek adománygyűjtést, a nagyszabású rendezvény valamennyi résztvevőjét egy időben megszólítva.

– Nagy örömmel fogadtuk a fesztivál szervezőinek megkeresését, hiszen az Ökumenikus Segélyszervezet több mint két évtizede végzett munkájának középpontjában is a család értéke, a bajbajutott és a rászoruló családok segítése áll. Reméljük, hogy az idei rendkívüli adománygyűjtő akció egy hosszú távú partnerség kezdete, mely a közös értékek mentén bontakozhat ki a következő években – fűzte hozzá ki Gáncs Kristóf, hazánk egyik legnagyobb karitatív szervezetének kommunikációs igazgatója.

 

 

 

 

tata.hu

 

Csatolmány Méret
Vizzene_Klasszik_pr.doc 72.5 KB
hirdetés
Previous articleNagysziget megtartotta első juniálisát
Next articleKét szlovák hegymászó is volt a Nanga Parbatnál megölt turisták között