HAZA RÉGIÓ Víz, Zene, Virág Fesztivál, a nyár slágere!

Víz, Zene, Virág Fesztivál, a nyár slágere!

975
hirdetés

VZV 1Június 27-29-ig Tata hazánk legnagyobb családi fesztiváljának ad otthont. Koncertek, kulturális-, virág- és gyermekprogramok színes kavalkádja várja az érkezőket a háromnapos fesztiválra.

Idén többek között a Quimby, a Kft, a Ghymes, Demjén, a Mystery Gang ft. Péterfy Bori, a Hot Jazz Band és a Romano Drom koncertjeit élvezheti a Víz, Zene, Virág Fesztivál közönsége. A Tatai Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó egyedülálló látványosságot nyújtó környezetében kilencszínpadon közel kétszáz produkció és programelem várja a család minden tagját.

A gyerekeket az Alma együttes és a Cakkumpakli Színház szórakoztatja majd, de a VZV4’Virgonckodó Játszópark’ és sok-sok további interaktív programelem várja még őket. A kifejezetten gyerekbarát fesztiválon gondolnak az egészen aprókra és a kismamákra is: idén külön babakocsisávot alakítanak ki a számukra, hogy ők is felhőtlenül szórakozhassanak és közlekedhessenek a hatalmas területen elhelyezkedő rendezvényen.

Itt található Magyarország legnagyobb Romkocsmája, ahol a szubkultúrákat szólítják meg olyan bandákkal, mint az Intim Torna Illegál, a Belga, az Ocho Macho vagy a Halott Pénz. Az elektronikus zene kedvelőinek pedig a legnagyobb sztár dj-k – Bárány Attila, Sterbinszky, Metzker Viki- pörgetik a lemezeket az Ballantine’s Party Music Arénában. A jó öreg blues és rock zenék is méltó helyet kapnak egy teljes színpadon, ahol többek között Takács Tamás és a legendás amerikai Lord Bishop Rocks lép fel.

A színpadi produkciók mellett kiállítások, kulturális-, virág- és sportprogramok valamint a kézműves és gasztronómiai Vásári Sokadalom adják a Víz, Zene, Virág Fesztivál sajátos ízét. Idén is virágba borul a fesztivál, és ismét itt rendezik meg a rangos Magyar Virágkötészeti Kupát. Napközben színpompás virágok, este pedig káprázatos fényfestés nyújt üdítő látványt a közönség számára. Péntek este a Tatai Várra vetített fényfestésben, szombat este pedig az egész eget beragyogó tűzijátékban gyönyörködhetünk. Ha mindez nem lenne elég, még izgalmas vízi versenyek és lélegzetelállító légibemutatók gondoskodnak arról, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon.

Ha elfáradunk e színes forgatagban, megpihenhetünk a Borudvarban, vagy a Spirit Bástyában, ahol a holisztikus szemlélet jegyében előadásokkal, világzenei koncertekkel, mantraénekléssel valamint jóga és thai-csi foglalkozásokkal fogadják az érdeklődőket.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál nem csak egyedülállóan változatos programkínálatával, áraival is kifejezetten családbarát. A három napra érvényes fesztivál belépő ára mindösszesen 1500 Ft, 14 éves kor alatt a rendezvény ingyenesen látogatható, és extraként a jegy az összes tatai múzeumba is belépésre jogosít a fesztivál ideje alatt. A Príma Primissima-díjas valamint „Kiváló művészeti fesztivál” címmel kitüntetett esemény idén is a nyár legjobb választása a mozgalmas kikapcsolódásra vágyó családok számára. Egy megunhatatlan nyári sláger: Víz, Zene, Virág Fesztivál!

Web:www.vizzenevirag.hu

Facebook:https://www.facebook.com/events/525104640933622/

Időpont: 2014. június 27-29. / Cím:2890 Tata, Váralja u. 4.

A három napra érvényes fesztivál jegy ára: 1500 Ft

A rendezvény 14 éves kor alatt belépő díj nélkül látogatható!

Tata kártyával a jegy árából 50% kedvezmény jár!

NOE kártyával a rendezvény belépő díj nélkül látogatható! (Ezt a kedvezményt kizárólag a NOE-nál tett előzetes regisztráció mellett tudjuk elfogadni.)

SZÉP Kártya elfogadóhely

A kedvezmények nem összevonhatóak

Ingyenes parkolás!

hirdetés