HAZA BULVÁR Vitray Tamás: Jelenleg Friderikusz Sándor a legjobb!

Vitray Tamás: Jelenleg Friderikusz Sándor a legjobb!

726
hirdetés

Exkluzív interjút készített a BEST-magazin Vitray Tamással. A 82 éves legenda nem csak családjáról, házasságairól mesélt, de Friderikusz Sándorról is.

Két oldalas interjút készített a BEST-magazin Vitray Tamással. A legendás tévés mesélt három házasságáról, unokáiról és elképesztő emlékeiről.

Fotó: Kummer János

BEST: Gyakran kérdezik Friderikusz Sándorról, akivel volt néhány konfliktusuk. Ő azonban a Story-gálán legutóbb önről nevezte el a csillagát… Hogy vélekedik róla?

Vitray Tamás: Szakmailag vitathatatlanul ő most a legjobb. Még – ha jól emlékszem –érettségiző korú gimnazistaként ismertem meg, vagy negyven éve. Olyan odaadással és elszántsággal sajátította el a mesterségünket, amihez csak a magam egykori mániásságát tudom hasonlítani. Ismétlődő konfliktusaink rövid szüneteiben, szakmailag mindig egy húron pendültünk. Nagyon meglepett, hogy rólam nevezte el a csillagát, de szerintem ő meg arra volt kíváncsi, hogy én hogyan reagálok erre ott a gálaesten, amikor ezt meghallom. Csak hát, én nem voltam jelen…

Hír24

hirdetés
Previous articleÖsszevertek és élve eltemettek egy kutyát
Next articleHúsvéti bélyegívet bocsátott ki a Magyar Posta