HAZA SPORT VII. Hetényi polgármester kupa

VII. Hetényi polgármester kupa

1836
hirdetés

?

Szombaton délután 13:30-kor a Hetényi sportpályán megrendezésre került a VII. Hetényi polgármester kupa amin 4 csapat vett részt Szenpéter, Bátorkeszi, Szímő és a hazai Hetény csapata. A torna résztvevői közt pályára léptek az U-10 csapatok is ahol A Hetény reménységei a Marceláza ifijeit fogadta. A nagy meleg ellenére mintegy 200-300 ember látogatott ki akik nem csak színvonalas olykor-olykor tüzes parázs hangulatú meccset láthatott de a gasztronómia finomságait is megízlelhette. A legkisebbek a légvárban múlattatták idejüket, egyszóval mindenki megtalálta a magáét! A tornán nem csak a legjobb csapatokat díjjaztuk de a torna legjobb kapusát és a torna legeredményesebb játékosát is értékeltük.

A mérkőzések párosításai és eredményei:

FK Hetény 6:2 Szímő (1:1) gólok: Hencz 2x, Vida, Szalai, Lucza 2x ill. Csonka, Szőke

Szentpéter 3:0 Bátorkeszi (1:0) gólok: Bačík 2x, Varga

                                                             III. helyért

Bátorkeszi 1:1 Szímő (1:0) gólok: Blaho ill. Solčan

A 11-esek után 5:4-re a Bátorkeszi nyert így megszerezte a III. helyet

  1. Helyért – döntő

Hetény 2:1 Szentpéter (0:0) gólok: Szabó 2X ill. Bačík

A csapatok úgymond visszavágója következett hiszen egy héttel korábban az emléktornán már összecsaptak, ahol a Hetény 2:0-ról fordított 2:3-ra és megnyerte a mérkőzést. Nos Szentpéter csapatának volt mit törlesztenie és ennek megfelelően kezdte a mérkőzést hiszen Bačík gyorsasága és Lakatos fürgesége 2-3 szor nagy veszélyt okozott az első félidőben a Hetényi kapu előtt amit a hátvédek nagy igyekezete vagy a hazaiak kapusa Ruháš Dominik védései állították meg. A hazaiak kontrákkal próbálkoztak, melyek eredményesek is lehettek volna a kitámadó Péteriek ellen csak sajnos az a befejezés….! Ezért is zárult döntetlennel a félidő. Ekkor mindkét csapat egylapra bár meggondolva feltett mindent és utolsó erejukből támadásokat indítottak dacolva kimerültségükkel a nagy hőség miatt. Ennek eredménye is lett. Először egy szép egyéni akcióból Bačík fordult le védőjéről és 16 méterről pontosan kilőtte a jobb alsó sarkat. Ezzel Szentpéter szerezte meg a vezetést. A félidőben beállt Szabó és csapata viszont úgy gondolta az elsőségnek itthon kell maradni így először egy bombával küldte meg a hosszú sarkat amivel döntetlen lett majd jó 5 perc múlva úgy 20 méterről egy sistergő bombával küldte meg a labdát a szentpéteri kapu felé ami a felső kapufától pattant be. Ez a védhetetlen s a torna legszebb góljával Hetény csapata megszerezte a győzelmet mivel Szentpéter még támadott de a hazaiak kivédekezték akcióikat.

A győztes csapat: kapusok- Ruháš Dominik, Házi László,

Játékosok: Szűcs Dezider, Szabó Marek, Bozsaky Dávid, Szalai Balázs, Andruskó László, Pásztor Alexander, Lusza Zoltán, Tóth Dominik, Lévai Lajos, Maríkovec Gábor, Vida Elemér, Csintalan István, Hencz Máté, Šátek Gábor, Csintalan Gábor

U-10-es mérkőzés

Hetény U-10 2:9 Marcelháza U-10

Gratulálunk a legkisebbeknek is. Bár a vereség nagy volt s megérdemelten nyertek a Marcelházi lurkók szégyenkezni nincs ok!!

A torna legjobb kapusa Ruháš Dominik (Hetény)

A torna legeredményesebb játékosa Bačík Maroš (Szentpéter)

Az FK Hetény vezetősége és szervezői köszönik a csapatoknak, hogy elfogadták meghívásunkat és a színvonalas mérkőzéseket a kilátogatók pedig reméljuk jól szórakoztak.

S.F.

[nggallery id=113 template=caption]

hirdetés
Previous articleHétvége Gombaszögön – a Gombaszögi Nyári Tábor negyedik napja
Next articleAz első búzaszállítmányok már beértek a malomba