HAZA HÍR-MIX VENGABOYS és 90-es évek fíling a Holt-Vágon!

VENGABOYS és 90-es évek fíling a Holt-Vágon!

1055
hirdetés

lakeUp2014-plagatA 90-es évek végének legsikeresebb rágógumi-pop csapata, a VENGABOYS lép fel július 26-án este a révkomáromi LAKE UP fesztiválon. A 25 millió eladott lemezzel és több világslágerrel is büszkélkedő négytagú holland együttes az eredeti felállásban érkezik a Holt-Vág partján megrendezésre kerülő kétnapos bulira. 

A rendezvény első napján, pénteken az elektronikus tánczene szerelmeseit várják a tópartra a WE LIKE EDM bulira. A tavaly nagy sikert aratott KATAPULTDJ idén is jön megőrülni. A fiúkkal érkezik SZASZA, egy dögös kiscsaj, aki igazi partyállat hírében áll :)  BRYAN COX, amerikai srác a jövő egyik nagy reménysége. Az elektronikus zenei színtér legmenőbb kiadóinál, mint a Spinnin’ records, Great Stuff, Defected jelennek meg dalai. Mellettük még érkezik a tapasztalt érsekújvári lemezlovas MATHIAS WOLF, továbbá Nicolas Rabann, MISS TQ és hazai színekben Mackenzy.

TEDD FEL A KEZED, KOMÁROM!
Mert jön a LAKE UP 3 és vele együtt az ezredforduló előtti idők hangulatát megidéző WE LIKE the 90′s est. Időutazásra hívunk a neon színek, a” kétkazettásmagnó” , a tamagotchi és a Nokia 3210-es korába.  Az emlékek felidézésében segít nekünk BENES Robi,  aki  VIDEODISCO-n válogat a korszak legjobb zenéiből, majd jön a “TEDD FEL A KEZED!” és a “HÚZZ MAGADHOZ HA FÁZOL”  című  slágerek előadója a SPLASH!

Az est fénypontja, a világsztár popcsapat, a VENGABOYS koncertje, ahol felcsendülnek legismertebb dalaik, mint a “BOOM BOOM BOOM”, “WE LIKE TO PARTY”, “WE’RE GOING TO IBIZA”, ” SHALALA LALA” és a többi, még ma is játszott fülbemászó sláger.
A konert után Kovács és Boogie áll a lemezjátszók mögé, hogy napkeltéig pakolják alánk a pörgős nyári számokat.

Szombat napközben ingyenes családi programokkal, ugrálóvárral, vetélkedőkkel és gyerekkoncertekkel várja a látogatókat a LAKE UP!

Elővételben a belépő a péntek estére 5 €.
Szombat estére 6,99€. A szombati belépő péntekre is érvényes.

2014. július 25-26. // Révkomárom // Szlovákia

www.lakeup.sk
www.fb.com/LakeUpFestival

 

hirdetés
Previous articleKomáromot népszerűsítette a KIK
Next articleNégyre bővül ősztől a mobilszolgáltatók száma Szlovákiában