HAZA RÉGIÓ Városszépítő közmunkások

Városszépítő közmunkások

913
hirdetés

b89c87152d5b04795069ce14fd7d8faeAz új városvezetés ihletésére a városi hivatal immár nem csupán takarítási, városszépítési feladatokat lát el a munkaügyi hivatal és a város által közösen fenntartott közmunkaprogramban részt vevő, korábban munkanélküli vagy szociális támogatásra szorult embereknek. Siliga Vilmos, a hivatal polgári védelmi részlege koordinálása révén összeállt egy olyan közmunkás csapat, amelyre bizonyos szakmunkák elvégzését is rá lehet bízni. Az elvégzett munka eredménye pedig magáért beszél. Az ITT megtekinthető fotóalbumban megtekinthető az általuk végzett munkák folyamata és eredménye. A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány munkálatot, amit az említett csapat tagjai végeztek el a játszóterek, közterületek, városi buszmegállók és ingatlanok állagának javítása terén.
A már befejezett munkák közül mindenképp említést érdemel a városháza és a Zichy palota homlokzatának, belső falainak és ablakainak javítása és festése.
A Gazda, Komensky, Klapka utcai és a Bauring lakótelepen található játszóterek felújítása, állagjavítása.
Továbbá a az Eötvös, Pozsonyi és Klapka utcai buszmegállók felújítása, valamint a Kabátfalun a kanális átívelő híd javítása.
Elmondható, hogy a közmunkatársak megfelelő megválasztása szavatolja a kőműves és egyéb szakmunkák felfelelő színvonalú végzését, amit a városvezetés a két alpolgármester, Knirs Imre és Keszegh Béla felügyelete alatt továbbra is folytatni kíván.

-krá-

komarno.sk

hirdetés
Previous articleMúltunk fakuló emlékei
Next articleNemzetközi kutyakiállítás