HAZA BULVÁR Varga Győző: Bármilyen hülyeséget megcsinálok!

Varga Győző: Bármilyen hülyeséget megcsinálok!

926
hirdetés

Ketrecharcossal néz szembe az énekes a VIVA új game show-jában

MAP6Nincsen lehetetlen Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy frontembere előtt. Az őrült zenész ezt a Menny a Pokolba’ adásában is bebizonyította, minden próbát kiállt, még egy ketrecharcostól sem riadt vissza. Ellenfele Gáspár Győző azonban nem volt annyira bátor…

Az IHM oszlopos tagja, bár nem az ő feladata volt, mégis bevállalta, hogy elfogyaszt néhány MAP1falat chilibe áztatott vattacukrot egy ketrecharcos testéről. A másik csapat vezére Győzike kibújt a feladat alól, mondván, ő csak felesége Bea asszony testéhez kerülhet ilyen közel.

„Bármilyen hülyeséget meg tudok csinálni, bármit bevállalok. Minden olyan feladatot véghezvinnék, ami a testi épségemet nem veszélyezteti. Ha kell én kígyók és csótányok közé is bemásznék, mit árthatnak nekem? Mindennek nekimegyek, maximum nem jön össze. A ketrecharcostól sem ijedtem meg, feltételeztem, hogy nem ver pofon. A chilit szeretem, a pillecukrokat pedig olyan könnyedén fel tudtam szippantani, hogy igazából hozzá sem kellett érnem a férfi testéhez” – mondta el Varga Győző.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Varga Győző bátorságával le tudja-e győzni Győzikét, ne hagyd ki a Menny a Pokolba’ adását ma 16:00-kor a VIVA műsorán.

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleLóra magyar! … és hol marad a Felvidék?
Next articleJúliusban is nőtt a szlovák ipari termelés éves bázison