HAZA BULVÁR Ugyanott partizott Zimány és Jude Law

Ugyanott partizott Zimány és Jude Law

818
hirdetés

A brit világsztár ezúttal óvatosabb volt: rá sem nézett Zimányra.

Mint megírtuk, a Magyarországon forgató Jude Law egy hónapja részegen felszedte Zimány Lindát egy budapesti szórakozóhelyen. A „filmekbe illő” udvarlásról videó is készült, és bár utána mindenki rendkívül kellemetlennek gondolta a dolgot, a világsztár és a modell ismét egy helyen kötött ki. Csoda, hogy most nem egymás karjaiban.

Fotó: Facebook

Ahogy felvették az összes balatoni jelenetet a Spy című mozihoz, Jude ugyanis otthagyta a Balatont, és visszatért a magyar fővárosba. A világsztár a jelek szerint igencsak elfáradt a folyamatos munkában, mert szombat éjjel, vasárnap hajnalban ismét belevetette magát a budapesti éjszakába. A Blikk úgy tudja, Jude abba az ötödik kerületi szórakozóhelyre ment kikapcsolódni, ahol történetesen ott járt Zimány Linda is.

„Figyeltem őket egy darabig, és egyértelműen külön társasággal voltak. Talán tanultak a korábbi esetből, talán Jude most nem volt részeg, mindenesetre nem keresték egymás társaságát, legalábbis nem látványosan. Mindenesetre furcsálltam, hogy amikor húsz perccel később ismét meg akartam őket keresni, már egyiküket sem találtam. Egyszerűen eltűntek, talán mindketten megunták a bulit” – mondta a lapnak egy szemtanú.

Hír24

hirdetés
Previous articleA szlovák bortermelők üdvözlik a szigorítást a tokaji aszú termelésében
Next articleNem kell importálnunk bűnözőket, jönnek azok maguktól is!