HAZA SPORT Történelmi röplabdás siker

Történelmi röplabdás siker

924
hirdetés

ropi_szlovak_kupa_20152015. február 1-jén a komáromi röplabdás férfiak történelmet írtak! A hihetetlenül izgalmas döntőt követően a mi csapatunk, a VKP Startak Komárom gárdája örülhetett a Szlovák Kupa megszerzésének! A gratulációkhoz a városi hivatal és a város vezetése is csatlakozik.
A torna döntőjében, amelyet Iglón játszottak a Spartak VKP csapata az eperjesi VK MIRAD PU gárdáját győzte le 3:2 arányban (22, -20, 21, -22, 26). A meccs bírái Vaško és Hodoň urak voltak és mintegy félezer néző izgulta végig az döntő meccset.
A Spartak gárdája a következő összetételben lépett pályára: Hollý, Horník, A. Patúc, Kišš, Pělucha, Hinduliak, libero Ľ. Nemec (Z. Németh, M. Patúc, Demčák, Demeter)
Daniel Oravec, a komáromiak edzője a következőket mondta a nyertes torna után: „Gyönyörő röplabdás hétvégén vagyunk túl, a 10 játszma két mérközésen magáért beszél. Véleményem szerint a döntő meccs és az egész torna színvonala azt bizonyítja, hogy a négy csapat közül bármelyik nyerhetett volna végül. Természetesen nagyon boldogok vagyunk, hogy a kupa végül Komáromba került, de ehhez egy kis szerencse is kellett. A végjáték hihetetlen izgalmakat hozott, az eperjesiek már szinte zsebben tudhatták a győzelmet, a kiváló sáncmunkánknak köszönhetően azonban fordítani tudtunk.”
Az extraliga a rájátszással folytatódik jövő vasárnap, február 8-án 15 órai kezdette. A komáromiak hazai környezetben az ŠK Chemes Igló csapatát fogadják majd. Ha tudnak, jöjjenek el a mérközésre és ünnepeljék meg a kupagyőztes komáromi csapatot!

További infókat a klub honlapján talál: ITT

-web-, -krá-

komarno.sk

hirdetés
Previous articleTamás Ilonka néni: Kaliňák döntse el, hogy az én személyem államérdeket szolgál-e?
Next articleEgyüttmőködés a Matica Házzal