HAZA RÉGIÓ Több pályázaton is részt vesz idén Dél-Komárom

Több pályázaton is részt vesz idén Dél-Komárom

931
hirdetés

fullhhhKomárom Város Képviselő-testülete március 27-én tartotta rendes ülését, amelynek elején dr. Bolehardsky Szilveszter rendőrkapitány tartott beszámolót a város tavalyi évének közrendjéről és közbiztonságáról.

A testület ezután döntött az önkormányzat és intézményei valamint a Polgármesteri Hivatal idei közbeszerzési tervéről, majd beszámoló hangzott el a városi bölcsőde tavalyi munkájáról.

Az egyéb napirendi pontok között a városvezetés tárgyalta a vezetékes földgáz, valamint a villamosenergia-beszerzés közbeszerzési eljárásának jövő évi fedezet-biztosítását.

A testület elfogadta Komárom Város Önkormányzata és a Komárom Turisztikai Egyesület között korábban létrejött Közép-távú Együttműködési megállapodás módosítását, valamint az idei Városüzemeltetési szerződés előkészítését.

Az ülés további részében tájékoztató hangzott el a kulturális és közművelődést érintő pályázatokról, valamint a sport, és a közművelődési civil szervezetek működésére és szakmai programjaira, továbbá eszközfejlesztésére kiírt pályázatok elbírálásáról és a kifizetések ütemezéséről.

A testület döntése értelmében a város részt vesz az „Informatika a köz szolgálatában 2013” című pályázaton, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség országos labdarúgó pályaépítési program pályázatán is.

A városvezetés tárgyalta a helyi autóbusz közlekedés tarifamódosításának, illetve a diákbérletek támogatásának kérdését.

A testület végül zárt ülésen döntött a többségi önkormányzati érdekeltséggel működő Komthermál Kft, a Komáromi Kulturális, Sport és Szabadidő Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a Komáromi Távhőszolgáltató Kft. alapító okiratának módosításáról.

 

komarom.hu

hirdetés
Previous articleÁrvíz/belvíz: Már nincs veszélyben Léva
Next articleLegálisan hozzáférhetőek a marihuána-alapú gyógyszerek Csehországban