Kezdőlap RÉGIÓ Teljes jelöltlistát állított az MKP gútai alapszervezete

Teljes jelöltlistát állított az MKP gútai alapszervezete

881
MEGOSZTÁS

Készülnek az önkormányzati választásokra

Őry Péternek, az MKP OT elnökének, a párt alelnökének részvételével május 14-én tartotta meg ülését a gútai helyi alapszervezet, amely egyben képviselőjelölt-állító ülés is volt. Az országos tanács elnöke részletesen beszámolt a jelenlegi belpolitikai állapotokról, a kormány labilis helyzetéről és egyértelműen leszögezte, hogy az MKP a választásokon önállóan indul.

Dr. Viola Miklós sebész, az MKP gútai szervezetének elnöke

Dr. Viola Miklós, az MKP városi szervezetének elnöke az üléssel kapcsolatosan a következőket mondta: – Megvitattuk és döntést hoztunk két fontos témakörben. Ennek értelmében az alapszervezet támogatja Horváth Árpád polgármester javaslatát, amelyben indítványozni fogja a képviselő-testület létszámának 17-ről 15 főre történő csökkentését, amelyet a május 28-án tartandó
önkormányzati ülésen beterjeszt. A másik fontos döntésnek tartom, hogy az alapszervezet az őszi helyhatósági választásokon
teljes listát állít. A múlt héten hétfőn megtartott ülésen éppen ezért megválasztottuk azt a 15 jelöltet, illetve két pótjelöltet, akik az MKP programját képviselik majd. Ennek értelmében az őszi választásokon Horváth Árpád, Koczkás Beáta, Madarász Róbert, Viola Miklós, Finta Zoltán, Hájas Tamás, Pikáli Róbert, Samu István, Borsó Ákos, Tóth Péter, Ferenczi Kornél, Fördös Anna, Beck Károly, Visnyei Gyula és Szabó Péter méretteti meg magát. A póttagok sorába választották Kurucz Józsefet és Nagy Jenőt. Igyekeztünk olyan új jelölteket is indítani, akik korábban nem vettek részt a város irányításában, de eddigi munkájukkal kivívták már a gútaiak elismerését. Itt szeretném megjegyezni, hogy nagy meglepetést jelentett, hogy Gőgh Mihály jelenlegi MKP-s képviselő és frakcióvezető nem indul a következő választásokon.

DUNATÁJ HETILAP 28/2018

hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..