HAZA BULVÁR Távozik a TV2-től Vujity Tvrtko

Távozik a TV2-től Vujity Tvrtko

772
hirdetés

tv2-naplo(650x433)A Napló megszűnése után közös megegyezéssel távozik a műsorvezető-riporter, aki 17 évig dolgozott a csatornánál.

A Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, munkaviszonya december 2-val ér véget – olvasható a csatorna közleményében.

Tvrtko először a Napló riportereként, később a Napló és a Mokka műsorvezetőjeként dolgozott. Nevéhez számtalan emlékezetes film fűződik, többek között az utolsó magyar hadifogoly, Toma András hazahozatalában és családja felkutatásában is részt vett, ezenkívül számos megható, felkavaró, mulatságos vagy éppen oknyomozó riport, kalandor úti film fűződik nevéhez.

„A csatorna első szerződtetett riportereként 17 évet és két hónapot dolgoztam a TV2-ben. Ezalatt a maratoni idő alatt elképesztően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást, amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat” – mondta el Vujity Tvrtko.

Hír24

hirdetés
Previous articleElképzelhetőnek nevezte kabinetje idő előtti távozását Robert Fico
Next article„Kezdjetek el élni, kezdjetek szeretni!” – Karácsonyi lélekemelő