HAZA BŰNÜGY Születésétől fogva éheztették gyermeküket a kegyetlen szülők

Születésétől fogva éheztették gyermeküket a kegyetlen szülők

758
hirdetés

A kislány jelenleg nevelőszülőkkel él, akik elmondták, Zoey sokáig az étellel aludt, mert attól félt, elveszik tőle.

Az ötéves Zoey Sanchez szenvedéseinek két évvel ezelőtt egy szabadnapos rendőrtiszt vetett véget, miután szemtanúja volt annak, milyen kegyetlenül bánt lányával édesapja. “Épp vásároltam, amikor felfigyeltem arra, hogy egy kislány szívszaggatóan zokog, és könyörög apjának, hogy vegyen neki ennivalót” – idézi a coloradoi rendőrt a brit Daily Mail című lap.


Zoey nevelőanyjával, Anával
Képek forrása: Facebook

A rendőrtiszt azt is elárulta, a férfi úgy hallgattatta el gyermekét, hogy felpofozta a kislányt. Az esetet jelentette az örsön, majd úgy döntött, követni fogja a családot, hogy lebuktassa a kegyetlenkedő szülőket. Kathleen és Kenny Sanchezt nem sokkal később végül sikerült letartóztatni, miután egy rutinvizsgálat során kiderült, éheztetik gyermekeiket: a hároméves Zoeyt, a két hónapos Madisont és négyéves bátyjukat is.

Miután a szülőket letartóztatták, a gyermekeket nevelőszülőknél helyezték el. Zoeyt és húgát, Madisont Amy és Victor Arellano fogadta be, akik a lapnak elmondták, a két kislány kezdetben rettenetesen csendes volt. Zoey, aki akkor mindössze 8 kilót nyomott, csak akkor szólalt meg, mikor enni kért. Amy azt is hozzátette, a hároméves kislány a kezdeti időszakban még aludni is magával vitte az ételt, mert attól félt, elveszik tőle és újra éhen marad. “Sok időbe telt, mire megszokta, hogy nálunk biztonságban van” – nyilatkozta.

Zoey vér szerinti szüleit egyébként nem sokkal a letartóztatásuk után óvadék ellenében szabadlábra helyezték, Sanchezék pedig ezt kihasználva, nem sokkal később meg is szöktek az államból. Néhány napja sikerült elfogni őket, azután, hogy a 9News csatorna bemutatta Zoey történetét, és ezzel egy országgal ismertette meg a bujkáló szülőket.

Hír24

hirdetés
Previous articleNissan X-Trail dCi 130 Tekna: Belesimult a divattrendbe…
Next articleFotóverseny a Csallóközaranyosi Kóczán Mór Alapiskolában