HAZA Egyéb Szirénázó rendőrautó ütközött Dorogon, négyen megsérültek

Szirénázó rendőrautó ütközött Dorogon, négyen megsérültek

780
hirdetés

Négy ember, köztük két rendőr megsérült, amikor egy szirénázó rendőrautó és egy személygépkocsi összeütközött szerda délután Dorogon – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

    A közlemény szerint a budaörsi rendőrök egy személygépkocsit üldöztek. Az autót Pilisvörösváron akarták megállítani, de a jármű a jelzés ellenére továbbhajtott, ezért a járőrök üldözni kezdték a 10-es főúton. A rendőrök Dorog belterületén haladtak, amikor egy kereszteződésben egy másik személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó rendőrautónak, és a két jármű összeütközött.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 10-es útnak a városon átvezető szakaszát teljes szélességében lezárták, a sérülteket – köztük a civil személyautó két utasát – a mentők kórházba vitték.
A Budapest felől érkezők a Gorkij úton, a Tokodaltáró felől érkezők az Esztergomi úton át tudják a lezárt szakaszt elkerülni. A baleset körülményeit az esztergomi rendőrkapitányság vizsgálja – közölte a rendőrség.

MTI

hirdetés