HAZA HÍR-MIX Stubendek László nyilvános vitára hívja a polgármester-jelölteket

Stubendek László nyilvános vitára hívja a polgármester-jelölteket

833
hirdetés

10648381_724287704291766_6049400463716562842_oAz elmúlt tizenkét évben városunk közéletét a politikai lövászárkok és a különböző érdekcsoportok hidegháborúja határozták meg. A nemritkán személyeskedő csatazajban alig hallattszottak azok a hangok, amelyek őszintén és józanul szóltak Komárom problémáiról. Egyáltalán nem meglepő, hogy mindezek után a polgárok többsége teljesen kiábrándult a város eddigi vezetőiből.

Meggyőződésem, hogy nekünk komáromiaknak érdemi párbeszédre, tisztázó vitára van szükségünk. Sajnálattal látom, hogy a kampány eddigi menete nem ebbe az irányba mutat. Legfőbb ideje véget vetni az emberek félrevezetésének, a lejárató hadjáratoknak és a közbeszéd lezüllesztésének. Mindenkinek legyen világos: Komárom ennél többet érdemel!

A 2014-es kampánynak ezért a programközpontú vitákról és azokról a megoldási javaslatokról kell szólnia, melyek az emberek mindennapi problémáival kapcsolatosak. Az ilyen vitáktól csak azoknak lehet félnivalójuk, akiknek nincs igazi programjuk Komárom jövőjéről. A fejek homokba dugása azonban sehová se vezet. Az efféle hozzáállás nemcsak a demokrácia megtagadását, hanem a komáromiak félreismerését is jelenti. Az emberek ugyanis felelős döntést kívánnak hozni.

Úgy gondolom tehát, hogy a mi dolgunk most a nyilvános megvitatása mindannak, ami Komárom jövőjét illeti. Teszem ezt a felhívást annak érdekében, hogy a polgárok jobban megismerhessék a jelöltek elképzeléseit és november 15-én azt az alternatívát választhassák, amely leginkább elnyeri bizalmukat.

 

 

Stubendek László, polgármester-jelölt

hirdetés
Previous article70 éve kezdték bombázni városunkat
Next articleElöltöltős fegyvereseink a világ élmezőnyében