HAZA SPORT Slovakian Open 2022

Slovakian Open 2022

984
hirdetés

Június első hétvégéjén Dunaszerdahelyen rendezték meg az év legnagyobb versenyét a Nyílt Szlovák Bajnokságot.

A versenyre 260 fő nevezett 30 klubból, 6 országból (Magyarország, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Auszria és Szlovákia). A Seishin Karate Klubból 35 nevezés érkezett.

A versenyt Karafa Attila (Dunaszerdahely város alpolgármestere) nyitotta meg. Köszöntötte a megjelent versenyzőket, és szülőket, és megköszönte, hogy Dunaszerdahely város adhat helyszínt ennek a nagyszerű rendezvénynek.

Köszöntötték még

·        Kálóczi József mestert a Magyar Shinkyokushin Karate Szervezet ország képviselőjét

·        Marek Kubek mestert az Osztrák Shinkyokushin Karate Szervezet ország képviselőjét

·        Leo Adria Bioscát  Spanyolországból

·        Hupian Kristínát, Markovics Ádámot, Trenčík Nikolast, Cserepes Zoltánt és Vígh Larát a Seishin Karate Klub edzőit, akik egész évben áldozatos munkát végeznek.

·        Ezen felül az összes klubvezető ajándékot kapott, aki elhozta a tanítványát a versenyre.

Ez után Markovics János (Szlovák Shinkyokushin Szervezet vezetője) megköszönte a Dunaszerdahely város vezetésének, a szponzoroknak és a szülőknek, hogy támogatták ennek a nagyszabású rendezvénynek a létrejöttét. Kihangsúlyozta, hogy nagyon fontos esemény ez a klub életében, mert nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésre. A versenyen egész 6 éves kortól felnőtt korig zajlottak a küzdelmek. A küzdelmek d.e 10ó-tól öt küzdőtéren zajlottak.  A válogatott versenyzők jól teljesítettek, hiszen Cserepes Zoltán is második helyen végzett a felnőtt mezőnyben egy nagyon kemény döntőben. Zoltán első küzdelmét Spanyol ellenfele ellen egy szép fejrúgással nyerte, sajnos a döntőben hosszabbításban kikapott Osztrák ellenfelétől. Ennek ellenére Ő lett a verseny legtechnikásabb versenyzője. Sárai Csongor egy győztes küzdelemmel lett 3.helyezett. Bíró Bendegúz első küzdelmét két fejrúgással nyerte. Sajnos a döntőben nem sikerült legyőzni ellenfelét így 2. lett. Vígh Lara első küzdelmét szépen nyert, majd a döntőben Ő is alul maradt. Bittera Dani és Rakus Jánosnak nem sikerült győznie de szépen helytálltak.

A versenyzők nagyon lelkesen, és színvonalas küzdöttek, dicséret illeti az edzőket a felkészítésért. A Seishin Karate Klubból  6 fő szerzett első helyet.

1.helyezettek: Boráros Judit, Csölle Kincső Viktória,  (Dunaszerdahely)

Bogyai Dorka, Tercs Máté, Rácz Kristóf (Ekecs) Bödők Beatrix (Nemesócsa)

2.helyezettek:  Bíró Bendegúz, Both Máté, Hansen Peter, Pullman Vivien, Póda Natália, Lavu Botond (Dunaszerdahely)  Cserepes Zoltán (Nemesócsa) Vígh Lara (Ekecs)  Fábián Viktor, Papp Alex,  Sárai Luca  (Keszegfalva)

3.helyezettek: Kiss Zalán, Polin Zsófia, Bartalos Liza, László Lenke, Hansen Axel, Kubicska András, Póša Gabriel, Póša Viktória (Dunaszerdahely) Bittera Dániel (Ekecs) Rakus Ján, Sárai Csongor, Tóth Koppány, Rakus Nikolett, Kuchár Dávid, Horváth Nimród,  Dolník Patrik (Keszegfalva)

Képek a versenyről: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3658224257737559&type=3

Keszegfalván mérhetik össze újra a tudásukat a karatékák június.2-án.

A Klub folyamatosan várja az érdeklődőket akik szeretnének egy jó csapathoz tartozni.

Sensei Markovics János 4.dan

hirdetés