HAZA BULVÁR Részegen vezetett Vujity Tvrtko

Részegen vezetett Vujity Tvrtko

844
hirdetés

A műsorvezető több pohár alkohol után ült a volán mögé, teljesen elvesztette a kontrollt.

Vujity Tvrtko bevállalta a rendőrség rendhagyó vezetéstechnikai tesztjét. A műsorvezető az Országos Rendőr-főkapitányság hivatalos engedélyével és az Országos Mentőszolgálatfelügyeletével próbált ittasan lavírozni a bóják között.

A kísérlet célja természetesen az volt, hogy felhívják az emberek figyelmét az ittas vezetés veszélyeire, amit Tvrtko eredménye is igazolt. Józanul még hibátlanul teljesítette a pályát, az alkohol elfogyasztása után azonban rohamoson romlott a teljesítménye.

„Sokkal bátrabb lett, lelassult a reakcióideje és a térérzete is teljesen megváltozott, egyáltalán nem tudott felkészülni a helyzetekre. Amikor rászóltam, hogy fékezzen, akkor is későn reagált, dőltek is a bóják” – mesélte a Blikknek Hoffer Zsolt rendőrőrnagy.

Fotó: TV2

A 41 éves tévés elárulta, hogy egyébként is csak ritkán iszik alkoholt, de a vezetésnél ő is a zéró tolerancia elvét támogatja.

„Egy jó meccs alatt egy sört vagy egy vacsora mellé egy pohár bort, nagyon ritkán egy pálinkát megiszok, de nem mondhatnám magam rendszeres ivónak. Viszont soha az életemben nem vezettem még úgy, hogy ittam volna, még egy konyakos meggyel sem ülnék kocsiba. Amikor előadásokra megyek, nem egy alkalommal próbálnak belém tukmálni italt azzal, hogy ugyan már, egy pálinka meg sem kottyan! Azt gondolom, hogy a zéró tolerancia nem véletlenül létezik, nem lehet kifogás, hogy nekem nem lesz semmi bajom, egy ital belefér.”

 

Hír24

hirdetés
Previous articleBudapesti emlékünnepségen vesz részt Andrej Kiska
Next articleKiska boldog magyarjai és az autonómia, mint idegen elem