HAZA BULVÁR Rékasi nem emlékszik a balesetére

Rékasi nem emlékszik a balesetére

840
hirdetés

A színész a kórházi dolgozók segítségével próbálja meg összerakni az eseményeket.

Rékasi Károly jobban van, de sok pihenésre van szüksége, ráadásul nem is emlékszik arra, mi történt vele – ez derül ki a Bors mai cikkéből.

A lap munkatársai a kórházban járva próbáltak informálódni a kedd kora délután balesetet szenvedett színész hogyléte felől. Az egymást folyamatosan váltó családtagok még mindig nem kívánnak bővebben nyilatkozni, de más bennfentesek azért elárultak ezt-azt.

„Én az édesapámat látogatom az intenzív osztályon, így volt szerencsém látni a művész urat. Szegényke nem emlékszik a történtekre, többször is érdeklődött az orvosoknál és a nővérkéknél, hogy mi történt vele. A balesetet utólag próbálja összerakni, de egyelőre az teljesen kiesett az emlékezetéből” – mondta el egy beteg hozzátartozója, más valaki pedig úgy vélte, Rékasi kicsit sápadt, de a körülményekhez képest jól néz ki, és családja is nagyon kedves mindenkivel.

Fotó: MTI

A Blikk értesülései szerint egyébként különös körültekintéssel próbálják meg megakadályozni azt, hogy információk kerüljenek ki a kórházból; ugyanis az ada­tain és a pillanatnyi állapotán kívül nagybetűkkel ráírták a színész kórlapjára, hogy csak olyan hozzátartozónak adhatnak információt róla, aki meg tudja mondani azt a titkos jelszót, amiben megegyeztek.

A hírek szerint a rendőrök hamarosan ki akarják hallgatni a színészt a baleset körülményeivel kapcsolatban; állítólag még azt sem várják meg, hogy elhagyja a kórházat, a betegágyán kell vallomást tennie az ütközésről.

Hír24

hirdetés
Previous articleA Selye János Gimnázium diákja, Bugár Dávid a 46. Nemzetközi Fizikai Diákolimpiára készül
Next articleA KOMVaK új elnökségére vár, hogy kiutat találjon a szinte reménytelen pénzügyi helyzetből