HAZA HÍR-MIX Pazar lesz a programkínálat az idei Martfeszten

Pazar lesz a programkínálat az idei Martfeszten

4471
hirdetés

Ma délelőtt Gubík László főszervező, sajtótájékoztatón jelentette be az idei Martfeszt zenei fellépőinek listáját. A rendezvény meglepetése és egyben egyértelműen legismertebb fellépője a legendás Omega együttes lesz. Az együttes egy megakoncerttel fogja szórakoztatni a fesztivál közönségét. A sajtótájékoztató másik meglepetése volt Kóbor János személyes részvétele. Örömét fejezte ki a fellépési lehetőséggel kapcsolatban és elmondta, hogy már nagyon várja, hogy a komáromi régióban is újra koncertezhessenek. A közönség egy igazi nagy, az Omegától megszokott színvonalas showra számíthat. 

A további nagyszínpados fellépőket sem kell igazán bemutatni: Edda, Charlie, Tankcsapda, Wellhello, Ismerős Arcok, Roy és Ádám.

Újdonság lesz a késő éjszakai program, melyen ismert DJ-k fogják a zenét “keverni”. Néhány közülük: Sterbinszky, L Deejay, Náksi.

A felvidéki fellépők közül néhány: Rómeó vérzik, Southern Comfort, Phoenix RT, Black Side vagy a Pósfa zenekar.

További újdonság lesz a családi programok megjelenése, melyből kiemelnénk az Apacuka zenekar fellépését.

Az öt napos (júl. 4-8.) rendkívül bőséges programmal bíró fesztiválra a belépő 32 euró lesz elővételben, míg a napijegyek 9 és 18 euró között fognak mozogni. Természetesen a helyiek idén is 1 euróért léphetnek majd be a helyszínekre és a diákoknak is további kedvezményeket biztosítanak a szervezők.

 

dunataj.sk

hirdetés
Previous articleOnkológiai központ nyílhat a komáromi kórházban is
Next articleSztárfellépők, Borok Utcája, gasztronómiai ínyencségek, gyermek- és sportprogramok az idei Komáromi Napokon